Aparitie SOCANTA! Odata cu noul sezon WOWbiz, Iulia Albu a schimbat si animalul de companie

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:58

Gaina LouLou a iesit la pensie! Locul i l-a luat cocosul “Jean-Luc Charmois le Doux.”

Iulia Albu continua seria de shooting-uri flapper girl care a consacrat-o! Fashion editor-ul a decis ca odata cu noul sezon “Verdict Iulia Albu”, din cadrul emisiunii WOWbiz, de la Kanal D, sa schimbe si animalul de companie!


Gaina Chateau LouLou de la Fraise a iesit la “pensie”, s-a retras la tara, dupa cum ne-a declarat Iulia Albu, asa ca locul i-a fost luat de un cocos cu mult mai tanar, din rasa Sebright chamois.”Jean-Luc
Charmois le Doux, caci acesta este numele pasarei, ii va fi alaturi Iuliei Albu in platoul emisiunii WOWbiz, dar si la shooting-uri sau evenimente mondene.



Pentru primul cadru, frumoasa femeie a a purtat una dintre cele mai cunoscute tinute ale ei, rochia transparenta cu care a facut furori la un celebru festival de film romanesc in 2011, singura care are facebook!!! si despre care s-a vorbit mai bine de un an! Pe cap, Iulia a avut o coroana imensa, inalta de un metru si jumatate, din pene de paun, iar Jean-Luc Charmois le Doux a
avut un coif din aur!

La urechi, controversata vedeta a ales sa poarte o pereche de cercei din statuete africane, lungi, care au pus-o in valoare si i-au dat un aer special! Ochelarii de soare, mari, au intregit tinuta primului material foto de senzatiei a sezonului de toamna.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La final, Iulia si-a scos inedita coroana si a ales sa poarte o palarie neagra, iar peste rochie, si-a pus un sal cu motive florare, trand-ul modei din 2014.