Vecinii lui Marcel Prodan, DECLARATII SOCANTE: "Nu o fi batut-o chiar degeaba pe Alexandra" VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:34

Vecinii lui Marcel Prodan au nunai cuvinte de lauda la adresa impresarului Alexandrei Stan.

O echipa" Drept la tinta" a reusit sa stea de vorba cu cativa vecini din comuna Visina ai familiei impresarului Alexandrei Stan. Oamenii au numai cuvinte de lauda la adresa lui Marcel Prodan pe care il descriu ca pe un baiat linistit. Se pare ca discretia a fost cuvantul de ordine atunci cand venea vorba de viata sa amoroasa. Vecinii nici macar nu stiau ca Marcel Prodan a divortat de prima nevasta.
Mai ales ca fosta sotie obisnuia sa vina in comuna Visina pentru a-si aduce copilul pe care il are cu Marcel Prodan, in vizita la bunici. Altii, in schimb, mai tineri, care au auzit de celebra Alexandra Stan, au afirmat ca au vazut-o prin comuna lor pe frumoasa cantareata. Declaratiile vecinilor sunt insa socante. Potrivit acestora, Alexandra Stan ar fi meritat bataia pe care i-a aplicat-o impresarul ei.

Psihologii au stras o conluzie dureroasa dupa ce au urmarit cazul Alexandra Stan: “ Societatea romaneasca este masculina si violenta ”.
Mentalitatea sotietatii romanesti are un model deja consacrat: femeia, nevoita sa indure batai si umilinte de la partenerul de viata.