Corneliu Vadim Tudor catre Oana Zavoranu: "Maimuta asta e o mahalagioica, crescuta printre tigani, o analfabeta, o paradsuta careia i s-a infundat, e o parasuta"

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:40

Senatorul PRM ii raspunde Oanei Zavoranu cu aceeasi moneda.

Daca Oana si-a indreptat artileria grea fata de cei doi, Vadim Tudor i-a raspuns measjului Oanei:"Daca fata asta are impresia ca lupta cu Vadim Tudor, e o sinucigasa. Mai fetito, ti-a luat Dumnezeu mintile. Maimuta asta e o mahalagioica, crescuta printre tigani, o analfabeta, o paradsuta careia i s-a infundat. E o parasuta, e zero barat. O infatuata.Poate cineva sa reziste langa o persoana ca ea. Pepe e o victima a datorie, ar merita o statiue in Ferentari.
Barbate-su a dat-o afara din casa ca era curva", a mai spus senatorul PRM.

"Nu e de mirare ca mama  i-a multumit lui Corneliu pentu pledoaria lui de azi. Ea nu trimite mesaje ca oricum nu stie sa scrie. Eu nu mai vin in platou sa discut cu aceasta individa. Nu voi perimte vreodata sa ma mai jigneasca, Eu ii voi arata ca la mine se va opri totul."


Intrata in direct si Marioara Zavoranu, aceasta a tinut sa sublinieze ca ii multumeste inca o data senatorului PRM. "Tu, mama, nu meriti decat dispret. N-am sa mor ucigas-o."

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!