Zuleyha, protagonista din serialul "Ma numesc Zuleyha", care va incepe din 8 ianuarie la Kanal D, una dintre cele mai sexy actrite din Turcia! Iata detalii inedite din culisele vietii frumoasei Hilal Altinbilek!

Zuleyha, protagonista din serialul "Ma numesc Zuleyha", este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie.


In articol:

Actrița Hilal Altinbilek s-a născut în 1991, in İzmir, Turcia. După absolvirea școlii primare a început să ia lecții de actorie iar în anul 2010 a obținut diploma de absolvire a Centrului de arte Mujdat Gezen.

Zuleyha, protagonista din serialul "Ma numesc Zuleyha", este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie

A debutat cu un rol principal în serialul Derin Sular (2011). S-a făcut remarcată cu următorul rol în serialul Trandafirul negru (Karagül) care a fost difuzat și în România.

În anul 2018 a jucat rolul principal alături de Engin Akyürek în filmul Cocuklar Sana Emanet.

Citeste si: Șoc total în Europa! Fenomenul extrem care face ravagii pe tot continentul - capital.ro

Citeste si: Eyup din serialul "Gulperi", un tatic devotat in viata reala! Iata cum a fost surprins celebrul Erkan Bektas alaturi de fiul sau!

Citeste si: Fatma din serialul "Gulperi", actrita care a sfidat boala si a continuat sa joace cu pasiune! Iata ce afectiune o chinuie de cativa ani pe celebra Șefika Ümit Tolun si cum arata la debutul ei in actorie!

Citeste si: Serial. “Mă numesc Züleyha” – când dragostea devine o luptă, din 8 ianuarie, la Kanal D


Pentru performanța în serialul "Ma numesc Zuleyha" (Bir Zamanlar Çukurova) a fost nominalizată la Premiile Altın Objektif Ödülleri la categoria "Cea mai bună actriță". (sursa: Instagram; tolbacudetoate.com) 

Filmografie:
2011 – Derin Sular
2013 – Karagül
2016 – Hayatımın Aşkı
2018 – Bir zamanlar Çukurova
2018 – Bir Zamanlar Çukurova

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies