Zuleyha, pe cale să renunțe la Mehmet! „Nu știu dacă pot fi cu cineva lângă care nu mă simt în siguranță” Aflați ce se va întâmpla astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Mă numesc Zuleyha, de la 20:00, la Kanal D!

,
ma numesc zuleyha

Zuleyha ii face destăinuiri lui Fikret

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Zuleyha are mari suspiciuni asupra lui Mehmet și are de gând să renunțe la relația lor, în ciuda sentimentelor pe care i le poartă încă.


In articol:

Personajele centrale ale serialului Mă numesc Zuleyha vor trece prin noi momente palpitante, dar și prin situații pline de suspans și neprevăzut, în episodul din această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Zuleyha, pe cale să renunțe la Mehmet! „Nu știu dacă pot fi cu cineva lângă care nu mă simt în siguranță”

Dacă până în acum Zuleyha a încercat să aibă încredere în Mehmet și nu a vrut să asculte de avertismentele lui Fikret, de această dată, tânăra are suspiciuni din ce în ce mai mari în ceea ce îl privește pe bărbatul pentru care are sentimente și pe care l-a acceptat în viață ei, după moartea lui Demir.

Citeste si: Betul, mesaj surprinzător la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce le-a transmis actrița Ilayda Çevik colegilor ei de platou!

Într-o discuție cu Fikret, Zuleyha îi mărturisește acestuia că simte că Mehmet îi ascunde ceva. Pentru că încă o iubește enorm, Fikret are de gând să îl investigheze și mai în detaliu pe marele lui rival, Mehmet și pleacă în căutarea informațiilor. Între timp, ambițiosul Fikret descoperă în casă lui Vahap câteva lucruri ce aparțineau Zuleyhai și ajunge la concluzia că individul făcuse o obsesie pentru ea și că intrase în conacul Yaman.

Pe de altă parte, Betul se aliază cu boierul Hasmet, la îndemnul mamei sale, pentru a avea un sprijin în răzbunarea pe care are de gând să o pregătească împotriva Zuleyhai. Iar boierul care este îndrăgostit de ea îi promite că o va ajută și o va proteja mereu.


În vreme ce Fikret se află în căutarea cât mai multor detalii despre viață rivalului sau, Zuleyha îi mărturisește lui Mehmet că nu poate trăi lângă un bărbat care nu-i oferă siguranță și care nu prezintă încredere.

„Nu știu dacă pot fi cu cineva lângă care nu mă simt în siguranță”, spune Zuleyha.

Citeste si: Mehmet din serialul Mă numesc Zuleyha, mesaj uluitor pentru colega lui de platou, Birce Akalay, la ceas aniversar! Iată ce i-a transmis Ibrahim Celikkol fostei soții a actorului Murat Unalmis!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Cine este și câți ani are Vahap, fratele lui Abdulkadir din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cu se ocupă celebrul actor Ergün Metin când nu se află pe platourile de filmare!

Ucraina și Rusia au căzut la înțelegere: Pe cine a dat Kievul la schimb cu 17 prizonieri

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Betul, mesaj surprinzător la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce le-a transmis actrița Ilayda Çevik colegilor ei de platou!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies