Zuleyha, pacalita de Hunkar! Afla la ce strategie recurge mama lui Demir si ce se va intampla la conacul Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D

Author: D.I.
Actualizat: 15 ian 2020, 11:58
Foto(6)

Imediat dupa ce se intoarce din luna de miere, Zuleyha incearca sa ia legatura cu Yilmaz. Hunkar intervine si “salveaza” situatia.

Hunkar trece prin clipe de cosmar cand afla ca Zuleyha a incercat sa se sinucida. Simtindu-se vinovata pentru tentativa de suicid a tinerei mirese si, de teama ca fiul ei sa nu afle despre teribila poveste, stapana mosiei Yaman “rezolva” rapid problema.

Zuleyha, pacalita de Hunkar!

Pentru Zuleyha, ziua nuntii cu Demir este cea mai nefericita din viata ei. Hunkar insa, o asigura ca, lucrurile se vor schimba in bine pentru ea.

Hunkar o asigura pe Zuleyha ca maritandu-se cu Demir, si-a salvat iubitul de la moarte. Doar gandul ca Yilmaz va scapa de condamnare ii alina suferinta Zuleyhei.

Proaspatul mire, Demir, observa nefericirea in ochii frumoasei lui sotii, dar o asigura ca totul va fi bine.

Citeste si: Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha" a fost casatorit cu una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia! Iata IMAGINI inedite de la NUNTA celebrului Murat Unalmis!

Citeste si: Seriale turcesti: top seriale turcesti cu cele mai impresionante povesti

Citeste si: Zuleyha, in pericol de moarte! Demir ii face viata amara! Afla ce se va intampla la conacul familiei Yaman, MIERCURI, intr-un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Yilmaz, care este incarcerat, inca spera ca iubita lui Zuleyha sa ii raspunda la scrisori. Destinul insa ii face o surpriza dureroasa.

Citeste si: Kadir din serialul "Gulperi", un adevarat "Don Juan", la debutul in actorie! Iata cat de seducator era Timucin Esen in tinerete!

Citeste si: Secretele frumuseții lui Hilal Altınbilek, protagonista serialului “Mă numesc Züleyha”!

Imediat dupa ce se intoarce din luna de miere, Zuleyha incearca sa ia legatura cu Yilmaz. Hunkar intervine si “salveaza” situatia. Lucrurile degenereaza in familia Yaman, atunci cand Zuleyha afla ca a fost pacalita de Hunkar, iar Yilmaz a fost condamnat la moarte.