Zodii care nu se suporta! Iata care sunt nativii total incompatibili ai zodiacului

,

In functie de trasaturile date de pozitia astrelor in momentul nasterii, nativii zodiacali pot fi ori compatibili, ori incompatibili si mereu la cutite.

In relatia dintre doua persoane, semnele zodiacale sub care sunt nascute acestea constituie o variabila foarte importanta. In unele cazuri, personalitatea unora dintre nativi contrasteaza atat de puternic cu personalitatea altora, incat acestia nu se pot suporta.

Berbecul, incompatibil cu Racul si Capricornul Extrovertitul si energicul Berbec nu este deloc compatibili cu introvertitii si conservatorii Raci si Capricorni. Exista sanse mici ca acesti nativi sa se priveasca cu ochi buni.

Pentru Raci si Capricorni, Berbecul obositor si enervant de exuberant, in timp ce pentru cel din urma, nativii celorlalte doua zodii sunt mult prea plictisitori si, de obicei, persoanele care il indispun.

Rac Instabilitatea este cuvantul care defineste asocierea dintre Raci si Berbeci, dar si dintre Raci si Balanta. Berbecii se inflacareaza usor, iar Balanta cauta mereu varietate, in timp ce Racului ii place stabilitatea. Astfel, acesta nu rezoneaza tocmai bine cu cei doi nativi plini de entuziasm. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Babele 2021. Ce înseamnă, de fapt, dacă plouă de baba ta

Pandemia scoate ce e mai bun din români - Pe primul loc în Europa: Sunt dispuși să lucreze mai mult şi să economisească

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Tradiții și obiceiuri de mărțișor. Ce trebuie să faci în primele zile din martie

Încep Babele! Tradiții și superstiții de 1 martie! Ce nu trebuie să faci de astăzi până pe 9 martie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies