Zodiac CHINEZESC saptamanal 24-30 DECEMBRIE 2018. MESAJUL INTELEPT chinezesc din ULTIMA SAPTAMANA 2018!

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 24-30 DECEMBRIE 2018, din Anul Chinezesc 2018 ce a inceput pe 16 februarie 2018 si care tine pana pe 4 februarie 2019.

Anul 2018 este guvernat de Cainele de Pamant. Anul 2019 va fi anul Mistretului de Pamant. Iata proaspatul Zodiac Chinezesc 2019, ce aduce anul Mistretului de Pamant pentru toate zodiile!

 

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

 

Anul 2018 al Cainelui de Pamant este un an in care dorim sa ne relaxam mai mult, fara ca cinicul Caine sa ne transmita griji suplimentare prin forta sa. Vom simti in acelasi timp si ochiul vigilent al Cainelui care este forta principala in pastrarea linistii si ordinii, urmarindu-ne peste tot. In afara acestui sentiment de neliniste nu exista niciun alt motiv de alarmare. Putem sa ne desfasuram afacerile mai departe pentru ca va sta mereu de paza Cainele. Anul acesta va aduce pentru toti o mare doza de integritate in intentiile noastre si ne va face sa actionam cu mai multa incredere. Nimic nu ne va ingrijora atata vreme cat vom ramane pe calea ce dreapta.

Ultimul an chinezesc al Cainelui de Pamant a fost 1958. In acest an, armata revolutionara a lui Fidel Castro si-a inceput asaltul de succes in Havana, Cuba. Elvis Presley si-a tuns parul si s-a inrolat in armata americana. O noua generatie de muzicieni rockeri a inceput sa se dezvolte. 1958 este anul in care s-a fondat Uniunea Europeana. Poate ca 2018 va fi inceputul sfarsitului ei. 1958 este si anul in care s-au nascut multi oameni importanti precum : Andrea Bocelli, Michael Jackson, Prince, Madonna, Alec Baldwin, Sharon Stone, Gary Oldman, Kevin Bacon, Michelle Pfeiffer, Jamie Lee Curtis, Joan Jett, Andie Macdowell, Annette Benning. Poate 2018 va fi un an la fel de bun pentru industria artistica a lumii!

 

Iata care este cel mai important mesaj pentru zodia ta pentru saptamana 24-30 DECEMBRIE 2018, conform intelepciunii chinezesti.

 

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Miscarea este cuvantul cheie al saptamanii tale. Mentine-te activ si implica-te sa faci lucrurile de facut si totul va fi tocmai bine. Daca iti dai voie sa devii static si indiferent, se vor aduna multe de terminat ulterior iar confuzia si starea incalcita ulterioara va gravita in jurul tau. Sobolanii care doresc sa isi duca viata amoroasa la nivelul urmator trebuie sa se gandeasca si sa planifice totul cu o minte deschisa spre romantism.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies