Zodia Taur 2023: Caracterisitici generale. O zodie sensibilă care iubește prea mult

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 19 ian 2024, 02:40

Taurul este considerat unul dintre cele mai norocoase semne zodiacale de pe roata zodiacului.

Sursa: pixabay.com

Taurul este considerat unul dintre cele mai norocoase semne zodiacale de pe roata zodiacului.

Nativii din Zodia Taur sunt uneori impulsivi, dar sunt mânați de cele mai nobile principii, precum dreptatea și adevărul. Iată care sunt caracteristicile generale ale Taurului.

Iată ce trebuie să cunoști despre zodia Taur

Taurii sunt considerați a fi luptătorii zodiacului. Această zodie nu știe să refuze nici o provocare. Au o intuiție remarcabilă și o determinare care poate muta munții din loc. 

Nativii acestei zodii sunt printre cele de mai nădejde semne zodiacale.

Aceștia adoră lucrurile de bună calitate și nu se dau la o parte atunci când vine vorba de munca grea.

Citește și: Horoscop zilnic vineri, 21 aprilie 2023. Balanțele trebuie să aibă grijă la persoanele din jurul lor

Zodia Taur este strâns legată de valorile pământului: stabilitate, fertilitate și prosperitate.

Vechii egipteni credeau că Taurul aduce armonia în mijlocul haosului. Este un semn strâns legat de natură și pământ, cu scopuri bine definite, cel mai de încredere şi credincios dintre toate.

Acești nativi sunt extrem de muncitori și hotărâți să obțină ceea ce vor de a viață. Au o voință remarcabilă și se pricep de minune să organizeze lucrurile în cele mai mici detalii. Pământul reprezintă totodată siguranța pe care acești nativi o oferă celorlalte zodii. 

Care este calitatea principală a Taurului?

Calitatea principală pentru zodia Taur este hotărârea. Acești nativi pun un preț deosebit pe consecvență și reușesc să-și stabilească un scop clar în viață. Alături de un astfel de nativ nimic nu pare imposibil. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Venus este planeta frumuseții, a dragostei și a feminității.

Aceasta își va pune amprenta asupra poveștilor de dragoste pe care le vei trăi de-a lungul vieții. Cu ajutorul lui Venus vei putea să vezi frumusețea din orice om pe care îl întâlnești.

Simbolul zodiei este Taurul

Este o fire încrezătoare, optimistă și cu cele mai frumoase trăsături.

Este un om cu picioarele pe pământ care apreciază lucrurile simple și frumoase, care apreciază munca și banii, confortul, familia, liniștea și pacea interioară.

Zodia Taurului durează de la data de 21 aprilie până la data de 21 mai. Ea reprezintă a doua Casă a zodiacului și al doilea trimestru al primăverii, când natura înflorește, se îmbogățește și vremea se încălzește tot mai mult. Zodia Taurului este un semn negativ, precum Racul, Fecioara sau Scorpionul. Ea este o zodie fixă, precum Leul, Scorpionul și Vărsătorul, și este o zodie feminină, prin armonia ei interioară și prin influența pe care o primește de la astrul ei guvernator, Venus.

Citește și: Horoscop chinezesc joi, 20 aprilie 2023: Schimbări neașteptate sau mari oportunități? Cum vor fi influențate zodiile de Eclipsa de Soare

Femeia Taur este o femeie frumoasă din multe puncte de vedere, inclusiv fizic, ea venind pe lume sub influența frumoasei Venus. Este o femeie senzuală, atrăgătoare, sociabilă, comunicativă, cu mult lipici la sexul opus și cu abilități de lider.

Femeia Taur iubește dragostea, pasiunea, viața, confortul, luxul, casa și copiii. Ea știe întotdeauna ce dorește de la viaţă, mai ales din punct de vedere material. Bărbatul Taur este un bărbat senzual, sensibil, dar greu de urnit. Este un tip stabil, hotărât, onest și practic, este un foarte bun prieten și un bun cap de familie.

La a doua vârstă, nativul Taur devine mai încăpățânat, începe să se teamă de riscuri, devine conservator și pragmatic. Începe să iubească mâncarea și dulciurile, confortul, banii și adună tot felul de obiecte valoroase, care îl fac să se simtă mai stăpân pe el.

 


Episodul 53 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D luni, 20 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.