Zina Dumitrescu a comentat aparitiile Iuliei Albu! Vezi ce a spus desigenrul despre cel mai controversat fashion editor al momentului

Editor: Alexandra Dragos Author: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:17

Zina Dumitrescu a implinit astazi o frumoasa varsta, prilej pentru care echipa Draga mea prietena a fost langa vedeta.

##VIDEO114696##Mama Zina a vorbit, in exclusivitate din caminul de batrani unde locuieste de ceva timp, despre cum se simte, dar si despre moda zilelor noastra. Designerul a marturisit ca pregateste si o noua colectie impreuna cu Catalin Botezatu si ca este foarte fericita de cum isi petrece ziua de nastere.

Intrebata ce parere are despre Iulia Albu, fashion editorul care taxeaza vedetele autohtone atunci cand au aparitii dezastruoase pe covorul rosu, mama Zina a spus ca o cunoaste de foarte multi ani si ca ii apreciaza munca.

" In general, Iulia se imbraca bine, are aparitii decente. Moda se schimba, eu o cunosc de foarte multi ani, la fel si pe sotul ei, Mihai Albu. Da, am vazut-o si cu gaina..."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!