Zi mare pentru Garip din serialul "Mireasa din Istanbul"! Iata cum a fost surprins celebrul actor la nunta fiicei sale, Hazel, la Conacul Esma Sultan, una dintre cele mai exclusiviste locatii din Istanbul!

Celebrul Tamer Levent si-a maritat fiica in acest weekend, intr-un cadru de poveste.

Tamer Levent s-a nascut in 1950, in Izmir. Descoperindu-si din copilarie pasiunea pentru actorie, Tamer Levent a imbratisat cativa ani mai tarziu cursurile Facultatii de Teatru ale Conservatorului de Stat din Ankara, pe care le-a absolvit cu succes in 1975. Iar incepand din 1977 a jucat pe scenele marilor teatre din Turcia, ajungand peste ani chiar directorul Teatrului de Stat din Ankara.

Este fondatorul si primul presedinte al Asociatiei Teatrului de Stat, al Fundatiei Solidaritatii Salariatilor pentru Opera si Balet (TOBAV) si al Asociatiei Teatrelor din Turcia (TOMEB).

Celebrul Tamer Levent a jucat in multe filme si seriale de succes de-a lungul timpului si detine numeroase premii. In 2018 s-a alaturat distributiei serialului "Mireasa din Istanbul", unde s-a integrat perfect inca de la primele scene jucate, deoarece adora sa joace in compania unor actori talentati.  Desi conform scenariului Tamer Levent interpreteaza rolul unui avocat sobru, dincolo de lumina reflectoarelor, actorul este un barbat extrem de jovial si energic, la cei 58 de ani. Acesta a legat prietenii frumoase cu toti colegii din serial si mai mult decat atat a dat de cele mai multe ori tonul distractiei in pauzele dintre filmari.

Citeste si: Descoperirea care schimbă totul despre COVID-19. Câți oameni mor, de fapt, de coronavirus - capital.ro

Tamer Levent, actorul care a dat viață îndrăgitului personaj Garip din serialul "Mireasa din Istanbul", a trăit in acest weekend bucuria de a-și căsători fiica.

Fiica actorului, Hazel Levent este avocat în barourile din Paris și Londra si s-a casatorit cu Fabrice, in cea mai exclusivista locatie din Istanbul, Conacul Esma Sultan Yalisi, unde au avut alaturi multe rude si prieteni de familie. (sursa: viatacuaromadecafea.com)

Citeste si: Faruk din serialul "Mireasa din Istanbul" vacanta inedita alaturi de fosta lui sotie si de fiul lor! Iata cum a fost surprins celebrul Ozcan Deniz impreuna cu micutul Kuzey!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies