Zeynep primeste o veste care ii va schimba radical viata! Ce se intampla astazi in "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D

Yildiz le creeaza probleme chiar si angajatilor care lucreaza pentru familia Argun.

Din cauza incidentului cu bijuteriile falsificate, toti angajatii sunt concediati de Halit. Aysel, cea care si-a petrecut ani buni lucrand pentru familia Argun, nu accepta decizia sefului sau, si ii cere lui Yildiz sa “rezolve” problema concedierii sale. Aysel o ameninta pe Yildiz ca, in caz contrar, va destainui toate secretele pe care le stie despre ea.

Kemal trece la “alt nivel”. Barbatul ii joaca o festa de zile mari lui Halit, iar Yildiz pica “la mijloc”. Ender, care este sigura ca Yildiz l-a jefuit pe Halit, falsificand bijuteriile familiei, face cercetari pentru a o demasca. Ce nu stie Ender este ca “partenerul ei de afaceri”, Kemal, a schimbat “tabara”. Ender va avea un soc cand afla cine o sustine pe Yildiz.

Zeynep ii pregateste o surpriza de proportii lui Alihan. Indragostita pana peste cap de logodnicul sau, Zeynep este hotarata sa-i accepte acestuia cererea in casatorie. La petrecerea surpriza organizata special pentru Alihan, Zeynep are parte de cel mai mare soc din viata ei. Tanara primeste o veste care ii va schimba radical viata.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate