Zarug, dezvăluiri uluitoare în platoul Teo Show! "Mult timp am ținut acest secret" Iată ce a mărturisit Zarug din culisele vieții sale!

,
teo show

Zarug, marturisiri inedite la Teo Show

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Zarug a venit în platoul teo Show cu mare entuziasm și cu aceeași bună dispoziție ce îl caracterizează.


In articol:

Invitat în platoul Teo Show, Zarug a mărturisit că a ieșit din hibernare special pentru Teo Trandafir și a venit cu mare bucurie de a stă la povești și totodată de a face dezvăluiri inedite din culisele viețîi sale, dincolo de ceea ce s-a scris despre el până acum.

Zarug, dezvăluiri uluitoare în pltoul Teo Show! "Mult timp am ținut acest secret"

Lipsit de inhibiții, Zarug a mărturisit că în urmă cu câțiva ani se hotărâse să își înceapă o viață nouă la Paris, deoarece este un vorbitor de limba franceză și credea că în capitală Franței va reuși să se realizeze pe plan profesional.

"M-am mutat la Paris pentru că îmi căutăm drumul în viață și am simțit eu că acolo ar duce, doar că nu! Se pare că tot în România m-a adus drumul meu în viață! Pentru că eram foarte tânăr, intempestiv, idiot pe alocuri, că orice tânăr căruia i se pare că el a inventat roată și că lumea îi datorează ceva pentru că e tânăr și are talent poate în capul lui! Când o iei într-un domeniu nou trebuie să fii pregătit să plătești darurile alea morale și să accepți și umilințe!", a spus Zarug.

Zarug a mărturisit faptul că părinții săi își doreau că el să devină avocat și nu actor așa cum visa el la acea vreme.

Însă destinul l-a purtat în cu totul alte drumuri. Acesta a recunoscu că înainte de a pleca la Paris a decis să își vândă mașînă pentru a putea să studieze modă în capitală Franței.

Citeste si: Lidia Buble, dezvaluiri incendiare la “Teo Show”: “Am curajul sa merg oriunde cu capul sus”

Cu un simt al umorului extrem de dezvoltat, Zarug a mărturisit fără să se sfiasca deloc faptul că încă din perioada în care se află la grădiniță preferă să se îmbrace cu rochițe, fără să îi pese de ceea ce vor spune cei din jur.

Citeste si: Andreea Mantea, proba cântarului în platoul Teo Show! Iată câte kilograme are vedeta în prezent și cât de mult și-a propus să slăbească în următoarele două luni!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Program TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de vineri, 21 ianuarie 2022 - VIDEO. Raluca Bădulescu: „Nu avem cum să îți spunem „Bravo, ai stil”, mai...

Scandal după scandal la Timișoara - Sindicatul Primăriei îl va da în judecată pe primarul Dominic Fritz

Imaginile cu momentul în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa stârneau un val de reacții. Mulți s-au gândit că între ei ar fi o relație amoroasă, dar acum a ieșit...

Program TV Fiica ambasadorului. Vezi online episodul 15, subtitrat în limba română VIDEO. Sancar, tată pentru a doua oară. Cum va reacționa Nare?

Maurice Munteanu s-a baricadat în toaleta unei benzinarii. Ce s-a întâmplat cu juratul Bravo, ai stil! Celebrities: "M-am închis în baie. Nu vrei să știi ce a fost...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies