Zanni, prima investiție din banii câștigați la Survivor România. Ce și-a cumpărat celebrul artist: ”Să muriți de ciudă, eu sunt băiat cuminte”

,
Zanni, prima investiție din banii câștigați la Survivor România
Prima achizitie a lui Zanni dupa Survivor Romania

Zannidache a făcut prima investiție din banii câștigați la Survivor România. Artisul este mândru de noua achiziție. Ce și-a cumpărat căștigătorul competiției din Republica Dominicană?


In articol:

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021 a început deja să investească banii câștigați. Cu toții știm că visul său cel mai mare este acela de a-și lua o casa.

Iată ca a venit momentul ca artistul să-și vadă visul cu ochii.

Zannidache, prima achiziție din banii câștigați la Survivor România

Așa cum a spus de la începutul competiției din Republica Dominicană, visul cel mai mare al lui Zanni este de a-și achiziționa o casă. Zis și făcut, după câștigarea competiției Survivor România artistul a început căutările pentru un apartament în care urmează să se mute.

Zanni, prima investiție din banii câștigați la Survivor România
Zanni a fost să vizioneze apartamente

Este bine știut faptul că Faimosul nu are o stare finaciară foarte bună și mai ales că a fost abandonat de părinți în copilărie. Astfel, a sosit momentul în care își va achiziționa o casa din proprii bani pe care i-a câștigat în concurs.

Acesta a postat un vlog în care le-a arătat fanilor cum a decurs vizionarea de apartamente și a transmis și un mesaj cârcotașilor care au speculat că artistul ar urma să cheltuiască banii caștigați pe droguri.

Citeste si: Elena Marin, adevărul despre relația cu Zannidache. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi: "Nimic nu este întâmplător..."

Artistul a mai precizat că este o persoană responsabilă și că își dorește să-și construiască un trai stabil și liniștit.

”Am venit să vizionez un apartament, asta în ciuda celor care au spus că eu cu premiul o să îmi iau numai stupefiante. Să muriți de ciudă, că dorm eu în pat și voi pe lângă. Sunt băiat cu minte, eu nu fac niciodată, eu nu dreg. Vreau să am casa mea, liniștea mea. Să chem o femeie frumos, să gătească într-o bucătărie frumoasă, să vadă un băiat frumos, care e cuminte, la ora 10 maxim în casă”, a spus Zanni, în vlog-ul său. 

În același videoclip, Zanni a fost surprins când lua medicamente și, de asemenea, a făcut aluzie la gurile rele care spun că consumă substanțe interzise. Acesta a precizat că ia un antibiotic pentru că sănătatea este pe primul loc, iar șederea în junglă i-a provocat câteva probleme de sănătate pe care trebuie să le trateze, fără amânare.

Zanni se confruntă cu probleme de sănătate: ”Am o bacterie în sânge!”

Odată întors de la Survivor, problemele nu l-au ferit pe Zanni, acesta se confruntă cu câteva probleme de sănătate de care se ocupă, așa cum a precizat în primul său vlog.

Zanni, prima investiție din banii câștigați la Survivor România
Zanni se confrunta cu probleme de sănătate

”Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic. Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc.

Vreau să fac niște serii în care să vă dezvălui chestii de la Survivor pe care nu le-ați auzit sau nu le știați, vreau să râdem împreună și să dăm cărțile pe față. Gata cu vrăjeala. Am foarte multe surprize pentru voi, au început cântările. Mi s-au deschis niște porți. Mi-e rușine de multe momente pe care le-am avut la Survivor și destul de târziu, dar nu prea târziu, mi-am dat seama că trebuie să fiu profesionist cu cei din jurul meu.”, a spus Zanni.

Citeste si: Zanni a spus totul despre relația cu Ana Porgras: ”Nu e greșit să iubești pe cineva, dar...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Zanni a spus totul despre relația cu Ana Porgras: ”Nu e greșit să iubești pe cineva, dar...”

După alegerile anticipate Bulgaria se pregătește de noi alegeri/ Variantele imposibile de a forma un nou guvern stabil

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Zanni și Georgiana Lupu și-au aruncat replici acide pe Instagram! Ce s-a întâmplat între cei doi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies