ZANNI, câștigător Survivor România 2021. Ce are de gând să facă Zanni după ce se va întoarce acasă de la Survivor 2021?

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 12 iul 2021, 15:19
Zanni, câștigătorul Survivor România 2021
Sursa: Instagram

ZANNI, câștigător Survivor România 2021. Acum s-a aflat ce va face Zanni după ce se va întoarce de la Survivor România 2021.

ZANNI, câștigător Survivor România 2021. Zannidache este concurentul care a câștigat Survivor România 2021, intrând astfel în posesia premiului cel mare în valoare de 250,000 de lei, dar și a mult râvnitului trofeu.

Ce urmează să se întâmple cu câștigătorul Survivor România 2021 după ce se va întoarce din Republica Dominicană?

ZANNI, câștigător Survivor România 2021. Ce se va întâmpla după ce se va întoarce de la Survivor 2021? 

ZANNI, câștigător Survivor România 2021. Faimosul și-a adjudecat victoria în marea finală Survivor România 2021, acesta fiind favoritul publicului.

Pentru că a primit cele mai multe voturi din partea susținătorilor, Zanni a câștigat Survivor România 2021, reușind să îl învingă pe Andrei Dascălu, concurentul din echipa Războinicilor care a ajuns până în marea finală a competiției.

Zanni este câștigătorul Survivor România 2021, titlu la care a visat din primul moment în care a acceptat să lupte pe traseele din Republica Dominicană.

Faimosul și-a dorit enorm victoria, acesta fiind convins că acest premiu va avea puterea de a-i schimba viața într-un mod radical.

Acum, după ce Zanni a câștigat Survivor România 2021, s-a aflat ce va face concurentul după ce se va întoarce de la Survivor. Ei bine, chiar dacă a intrat în posesia unui premiu fabulos în valoare de 250,000 de lei, Zanni nu vrea să renunțe la meseria care l-a făcut celebru și care l-a ajutat să câștige simpatia publicului.

Astfel, Zanni va continua să cânte după ce va reveni de la Survivor România 2021, Faimosul urmând să înregistreze noi piese. Muzica face parte din viața lui Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, acesta fiind susținut în cariera sa de Alex Velea, artistul care reprezintă un adevărat exemplu pentru Zanni.

Zanni va continua să facă muzică, aceasta fiind marea lui pasiune. 

Citeste si: ANDREI DASCĂLU, reacție dură după ce a pierdut în fața lui Zanni la Survivor România 2021. Finalistul Survivor 2021 a răbufnit după ce s-au închis camerele

ZANNI, câștigător Survivor România 2021. Cum a ajuns în marea finală?

Zanni a reușit să ajungă în marea finală Survivor România 2021 și să câștige competiția, chiar dacă nu este sportiv de performanță. De-a lungul competiției, Faimosul a încercat să își depășească de fiecare dată limitele, astfel că a devenit rapid unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România 2021. A luptat împotriva unor adversari de temut, foarte bine pregătiți din punct de vedere sportiv, iar în cele din urmă a ajuns în marea finală Survivor România 2021.

În confruntarea finală, Zanni l-a întâlnit pe Andrei Dascălu. Cei doi s-au luptat pentru marele premiu de 250,000 de lei și pentru trofeul Survivor România 2021. Publicul este cel care a decis marele câștigător Survivor România 2021, prin vot. Astfel, Zanni a ieșit învingător, el fiind desemnat câștigătorul Survivor România 2021.

Zanni a ajuns de urgenta la spital! Ce se intampla cu castigatorul Survivor Romania 2021

Visul Faimosului a devenit realitate, fiind cunoscută dorința lui de a câștiga competiția pentru a-și construi un viitor lipsit de griji.

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, are o poveste de viață impresionantă. Abandonat de familie, acesta a înfruntat greutățile de la o vârstă fragedă, mărturisind că viața l-a pus de nenumărate ori la mare încercare. 

Citeste si: Roxana Ghiță, poză incendiară alături de Andrei Dascălu. Concurenții de la Survivor și-au înnebunit fanii

 


Cookies