„WOWBiz”, „Te vreau langa mine” si „Bravo, ai stil” de la Kanal D, premiate la Gala Radar de Media

Author: A.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:25

Vedetele Kanal D au stralucit aseara, la cea de-a cincea editie a Galei Radar de Media.

Andreea Mantea, Madalin Ionescu, Gabriela Cristea, Iulia Albu, Ilinca Vandici, Bursucu, Ana-Maria Barnoschi, Tavi Clonda, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Razvan Ciobanu au fost prezenti la ceremonia de decernare a celor 15 premii pentru productii si personalitati din industria media.

Andreea Mantea si Madalin Ionescu, prezentatorii show-ului ”WOWBiz”, au urcat pe scena pentru a ridica premiul pentru Cea mai buna emisiune TV. Distinctia pentru Cel mai bun reality show a fost adjudecata de emisiunea „Te vreau langa mine”, prezentata de Gabriela Cristea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cel mai proaspat show din grila Kanal D, „Bravo, ai stil!”, a primit Premiul special pentru Cel mai original format de pe piata TV din Romania. Emisiunea a atras atentia inca de la primele editii prin combinatia inedita de fashion-show si reality. Prezentat de Ilinca Vandici, show-ul reuneste in Juriu personalitati marcante din industria modei din Romania: Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Razvan Ciobanu.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!