WOWbiz citești, smartphone primești! În ce constă concursul iernii

,

Luna decembrie este luna premiilor generoase la WOWbiz.ro! Cititorii publicației au parte de suprize săptămânale, într-o campanie începută pe 1 decembrie.

Oricine dorește și citește articole de pe WOWbiz.ro, poate participa la concursul nostru și poate câștiga un smartphone de ultima generatie.

WOWbiz.ro citești, smartphone primești! Iată în ce constă concursul

În perioada 1 decembrie - 24 ianuarie, zilnic, cinci articole de pe www.wowbiz.ro , evidențiate cu marcajul „WOW” și parte din mecanismul de concurs, vor putea fi accesate de cititori. La finalul fiecăruia dintre cele cinci articole, se deschide o fereastra de concurs cu o întrebare, al carei răspuns se găsește chiar în cuprinsul articolului respectiv. În aceeași fereastră participantul la concurs trebuie să dea răspunsul corect și să completeze toate câmpurile conținute de aceasta.

Cei care participă la concurs pot accesa zilnic un singur articol, mai multe sau toate cele cinci materiale, crescându-și astfel șansele de câștig.

Fiecare răspuns corect este o șansă în plus la tragerea la sorți săptămânală pentru un smartphone de ultimă generație!

Mai multe detalii despre regulamentul concursului puteți afla accesând - REGULAMENT „Stii ce citesti?”, iar mai multe detalii despre concurs găsiți pe WOWbiz.ro.

 

Citește-ne pe
Citește și:

“Asta-i România!” a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România! Ediția de duminică a emisiunii de reportaje, lider de piață la nivel Național și All Urban

Când va fi gata bugetul? Florin Cîțu anunță prioritățile din 2021

FOTO/ Imagini șocante! Costi Ioniță, filmat gol pușcă de Kanal D la Survivor România! „Se așează zilnic în cap cu toate cele în jos”

Coronavirus în Romania, 25 ianuarie 2021. Rata de infectare cu COVID-19 a crescut la 17%! Cum arată cel mai recent bilanț

Cum arată diploma de studii a lui Jador? Concurentul de la Survivor România a arătat DOVADA! Ce facultate a terminat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies