WOWbiz citești, smartphone primești! În ce constă concursul iernii

,

Luna decembrie este luna premiilor generoase la WOWbiz.ro! Cititorii publicației au parte de suprize săptămânale, într-o campanie începută pe 1 decembrie.

Oricine dorește și citește articole de pe WOWbiz.ro, poate participa la concursul nostru și poate câștiga un smartphone de ultima generatie.

WOWbiz.ro citești, smartphone primești! Iată în ce constă concursul

În perioada 1 decembrie - 24 ianuarie, zilnic, cinci articole de pe www.wowbiz.ro , evidențiate cu marcajul „WOW” și parte din mecanismul de concurs, vor putea fi accesate de cititori. La finalul fiecăruia dintre cele cinci articole, se deschide o fereastra de concurs cu o întrebare, al carei răspuns se găsește chiar în cuprinsul articolului respectiv. În aceeași fereastră participantul la concurs trebuie să dea răspunsul corect și să completeze toate câmpurile conținute de aceasta.

Cei care participă la concurs pot accesa zilnic un singur articol, mai multe sau toate cele cinci materiale, crescându-și astfel șansele de câștig.

Fiecare răspuns corect este o șansă în plus la tragerea la sorți săptămânală pentru un smartphone de ultimă generație!

Mai multe detalii despre regulamentul concursului puteți afla accesând - REGULAMENT „Stii ce citesti?”, iar mai multe detalii despre concurs găsiți pe WOWbiz.ro.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de joi, 28 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Meda paraseste in lacrimi platoul emisiunii!

LOVITURĂ pentru Aleksei Navalnîi: un tribunal din Moscova i-a RESPINS cererea de eliberare din închisoare

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Şcoli închise!!! Premierul anunţă că se redeschid „poate pe 8 martie”

Coronavirus în România, 28 ianuarie 2021. Numărul pacienților de la ATI scade sub 1.000! Cum arată cel mai recent bilanț

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies