WOW sau BAU! Iulia Albu a fost dezamagita de tinuta Andrei Maruta, insa uimita de Halep: "Simona este impecabila, le-a dat clasa multora"

Este joi si Iulia Albu analizeaza tinutele vedetelor de la noi. Daca Andra a primit un trofeu BAU, Simona Halep a impresionat cu tinuta ei si a primit un WOW.

Carmen Simionescu: Am avut o fata la "Bravo, ai stil" care a purtat o astfel de rochie. Nu a fost foarte apreciata, nu au inteles conceptul. Nu merita foarte multe aprecieri. Nota mea pentru ea este 4.


 
Malvina: Ea nu a inteles tematica. Ea s-a deghizat intr-o nasa. Are un singur cercel, i s-a parut interesant. Nota mea pentru ea este 1.

 
 
Antonia:  A avut un look foarte indraznet. Nu este o abordare foarte noua. Desi este o zona care a mai fost exploatata, dar nu ma deranjeaza. Este interesant. Nota mea pentru Antonia este 8.
 
Corina: nu are un corp pentru o asemenea tinuta. Iti trebuie curaj, o femeie normala nu s-ar imbraca asa. Imi place parul si machiajul. Primeste 8,3.

Andra si Catalin Maruta: Este ceva foarte urat, nu as fi facut asta in locul ei. Nota mea pentru Andra este BAU.


 
Sore: Matura podelele cu tinuta ei, nu am prea multe de comentat despte Sore pentru ca nu vreau sa fiu foarte rea astazi. Primeste 2.


 
Delia: A mai purtat aceasta tinuta si intr-un clip. Sunt niste paiete care arata foarte bine. Trebuia sa aleaga ceva nou, mai ales ca tinuta a tot fost promovata. Totusi are o aparitie decente, primeste 5.


 
Giulia: Este un poloc esuat. Nici parul nu-mi place, nici machiajul. Primeste 0.


 
Simona Halep: Bravo ei, este o alegere foarte asumata. Imi place foarte mult acest model de pantofi, rochia ii vine impecabil. Le-a dat clasa multora la acest eveniment.  Primeste un WOW.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate