WOW sau Bau-Bau? Iulia Albu a fost cucerită de ţinuta Lidiei Buble: ”A primit multe trofee BAU, dar acum...”

Dacă e joi, Iulia Albu e printre noi. Jurata de la ”Bravo, ai stil” a venit în platoul emisiunii şi a luat la puricat, ca de obicei, ţinutele vedetelor.

Ruby - S-a asorat cu iarba. Trebuie să recunoaştem că nu îmi place culoarea verde, dar putem să trecem peste asta. Ruby va primi de la noi nota 5.


Dorian Popa - L-am mai văzut cu o ţinută la acest eveniment, nici aceasta nu este rea, dar i-aş recomanda să se bronzeze mai puţin, are un aspect artificial. Ţinuta este în regulă, primeşte nota 8.

Răzvan Simion şi Lidia Buble - Lidia Buble este una dintre cele mai răsfăţate vedete ale acestei rubrici. A primit cele mai multe trofee BAU. Îmi place că nu are o pălărie, ci o şapcă, aşa că uitaţi că se poate. Lidia are un trofeu WOW.


Lora - De când a apărut Ciobanu la Bravo, ai stil, toată lumea a înnebunit cu broşele. Lora nu are o apariţie chiar o slabă, o prinde chiar bine. N-aş fi pus toate broşele pe care le-aş fi găsit prin casă. Nu e chiar atât de rău, dar Lora va primi nota 1.


"Dragilor, acum a venit momentul să vă spun ce nasc. De azi, o să am canal de Youtube!", a mai marturisit vedeta in incheiere.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate