WOOOOOOOW! Dialogul de infarct intre Madalin Ionescu si Maria Carneci: "E normal sa faci pipi in cada? Decat sa ma duc pe camp mai bine in cada" - Vezi raspunsul artistei

WOOOOOOOW! Dialogul de infarct intre Madalin Ionescu si Maria Carneci: E normal sa faci pipi in cada? Decat sa ma duc pe camp mai bine in cada - Vezi raspunsul artistei

Aflati la un tur al casei cantaretei de muzica populara, Maria Carneci, prezentatorii emisiunii WOWbiz i-au lansat o intrebare... WOW! Reactia artistei a fost una pe masura.

Aflati la un tur al casei cantaretei de muzica populara, Maria Carneci, prezentatorii emisiunii WOWbiz i-au lansat o intrebare... WOW! Reactia artistei a fost una pe masura.

Madalin Ionescu s-a fastacit pana i-a pus intrebarea Mariei Carneci care este cu adevarat rusinoasa: "E normal sa faci pipi in cada?"

Cantareata de muzica populara a strigat raspunsul care era de asteptat din partea tuturor: "Nu, Madaline, nu! Atunci de ce mai ai toaleta? Cine face asta e neam prost! Na!"

Cu toate ca a incercat un truc ca sa o faca pe artista sa isi schimbe parerea despre acest lucru rusino, Madalin nu a reusit ce si-a propus, riscand ca lumea sa creada ca el intradevar face lucrul de care a intrebat-o pe Maria: "Pai si daca vii iarna de afara, de la frig? Or sa creada toti ca fac pipi in cada".

Simplul gand de a urina in cada in care se imbaiaza cu uleiuri parfumate si petale de trandafiri a facut-o pe Carneci sa isi iasa din fire: "Da-o in pana mea! Nu se poate asa ceva, nu. Mai bine te duci pe camp daca nu ai toaleta langa tine, dar in cada in nici un caz. Niciodata! Daca pleci pe camp si nu ai hartie igienica, iti iei un ziar la tine!"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate