WineMark - Cea mai mai conferinta din industria vinului are loc pe 10 iunie, in Bucuresti

,

Pe 10 iunie, incepand cu ora 9.30, in incinta Teatrului National Bucuresti, va avea loc WineMark, prima conferinta internationala din Romania dedicata celor care doresc sa descopere realizarile remarcabile ale profesionistilor si a celor cu experienta in domeniul marketingului, comunicarii si educatiei in industria vitivinicola.

Partener media al conferintei WineMark este Kanal D Romania.

Este evenimentul in care puteti invata de la oamenii cu experienta, tehnici inovatoare de marketing, PR si vanzari aplicabile in industria vinului, unde puteti cunoaste si interactiona cu experti locali si internationali, dar si cu reprezentanti ai producatorilor si cramelor din Romania si Moldova.

Printre speakerii care vor fi prezenti la conferinta se numara Dan Balan (Davino), Adam Teeter (VinePair), Miron Radic (Crama Liliac), Aurelia Visinescu (Domeniile Sahateni), Steve Raye (Bevology), Ioana Ardelean (JIDVEI), Margaret Nolan (Denomination), Giles Darwin (Denomination) si multi altii, atat din afara Romaniei cat si din Romania.

WineMark va fi impartita in trei zone, zona de conferinta in care puteti lua informatii de la profesionisti si speakeri, prin prezentari care vor fi scurte dar cuprinzatoare si pline de informatii esentiale, zona de degustare vinuri si zona de socializare in care puteti interactiona direct cu participantii la eveniment, iar ziua se va incheia cu un cocktail organizat in Aria TNB, locate aflata in fosta Laptarie a lui Enache.

Conferinta WineMark va aduce in prim plan atat experienta si cunostintele expertilor internationali, cat si expertiza profesinistilor din domeniul vitivinicol din Romania, care vor sustine sesiuni in cadrul carora vor prezenta studii de caz si solutii pentru diferite probleme intalnite pe parcursul carierei.

WineMark: un proiect inovator, predominant business-to-business, dar care se adreseaza in aceeasi masura si consumatorilor si pasionatilor de vin, mai mult decat necesar oamenilor talentati si dedicati dintr-o industrie romaneasca foarte competitiva.

Va asteptam pe data de 10 iunie 2019, la Teatrul National Bucuresti, la conferinta WineMark.

Pentru bilete si informatii suplimentare, accesati www.winemark.ro

 

Citește-ne pe

Citește și:

Culita si Iancu Sterp fac spectacol si provoaca Roata

Gabriela Firea recunoaște că decizia de intrare la guvernare a fost grea:'Pentru PSD era mai ușor în opoziție'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

In aceasta seara, de la ora 20:00, la “O noua sansa”, Andreea Mantea: “Vom vedea o altfel de poveste, o altfel de emisiune!”

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, bătrânica de 86 de ani care își pune viața în pericol pentru … o pâine

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies