“Vreți să știți cum e tata în realitate?” Fiica lui Călin Donca a postat pe contul tatălui său, în timp ce milionarul este cercetat pentru diverse infracțiuni

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 09 oct 2023, 10:44

Familia lui Călin Donca

Sursa: Instagram- Călin Donca

Milionarul Călin Donca a declarat în nenumărate rânduri faptul că adevărata sa avere este familia. În această perioadă în care afaceristul are probleme cu legea, fiica lui a postat un mesaj emoționant pe contul tatălui său.

După ce Orianda Donca a postat mai multe mesaje prin care le mulțumește tuturor pentru susținere, fiica acesteia surprinde cu un mesaj postat pe contul de Instagram al tatălui său.

Fiica lui Călin Donca a dezvăluit cum este tatăl său în realitate

După ce Călin Donca a fost arestat preventiv pentru mai multe infracțiuni, în spațiul public au apărut mai multe informații cum că acesta nu ar fi ceea ce pare.

În ciuda zvonurilor, soția și familia lui Călin Donca i-au rămas aproape afaceristului, încercând să arate cum este el cu adevărat.

Citește și: Orianda Donca, prima reacție după scandalul în care este implicat soțul milionar „A fost momentul să plece” Ce decizie a luat soția lui Călin Donca

Afaceristul a dezvăluit faptul că cei cinci copii pe care îi are cu Orianda sunt adevărata lui avere, copii pe care a ales să-i educe într-un mod aparte, dar și controversat.

Una dintre fiicele afaceristului a postat un mesaj pe contul de Instagram al tatălui său, un video în care arată cum este tatăl ei cu adevărat.

Citește și: Ce mesaj a transmis Călin Donca din spatele gratiilor „Are încredere totală” Ce spune afaceristul despre acuzații

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vreți să știți cum este tatăl meu în realitate, ghiciți ce? E la fel ca și la televizor. Se joacă cu noi, dormim împreună, ne uităm la televizor, la documentare, facem lecții împreună, mergem peste tot cu el. Este minunat și îmi pare rău să vă spun că voi credeți că nu este așa, dar este cu adevărat el. Te iubim tata”, a fost mesajul transmis de fiica lui Călin Donca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calin Donca (@calindonca)

Orianda Donca este în doliu

La scurt timp după ce videoclipul a fost postat pe contul de Instagram al afaceristului, Orianda Donca a făcut un anunț trist. Soția milionarului se află în doliu, după ce un membru al familiei s-a stins din viață la vârsta de doar 50 de ani.

Citește și: Cine ar fi presupusa amantă a lui Călin Donca: „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția”. Cei doi au fost surprinși într-un club de fițe de pe litoral

Pe lângă tot circul în care suntem acum, din păcate ne luăm la revedere de la scumpul nostru unchi Silvi. Suntem șocați de brusca întâmplare. Infarct la 50 de ani fără nici un simptom înainte. Pentru mine personal a fost ca un tată, s-a implicat în creșterea mea cu multă iubire și dăruire, iar mai târziu și cu copiii mei”, a scris Orianda Donca pe contul său de Instagram, în secțiunea Instastory.

Citește și: Imagini exclusive cu locuința lui Călin Donca, de peste un milion de euro. Casa are piscină, cinematograf, salină și saună

Călin Donca este unul dintre cei mai tineri milionari din România, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost acuzat de delapidare, evaziune și înșelăciune cu criptomonedă.

 


Patrick a decis să o cheme pe Teodora în camera roșie, spre surprinderea Alexandrei. Teodora a pornit încrezătoare spre cameră și deloc uimită de alegerea lui Patrick.