Vremea urata ii cam tine departe de cele sfinte pe credinciosii care ar fi vrut sa ajunga la Iasi

Cozile la racla cu moastele Cuvioasei Parascheva sunt parca mai scurte ca niciodata. Printre cei care au rabdat ploaia si frigul, doar unul singur se poate lauda ca n-a fost udat pana la piele!

Fericiti cei 10 insi din jurul barbatului cu umbrela de soare! Sub umbrela lui isi gasesc adapost si robii lui Dumnezeu care au plecat de-acasa nepregatiti!

Mai mare ar fi fost, de s-ar fi putut, o farfurie zburatoare! Dar la ce folos, cand sub aparatoarea de soare ar intra lejer o echipa de fotbal!

Daca pentru unii ploaia n-a fost o problema, pe-altii - mai sensibili la raceala - i-a cam alungat. Cozile n-au mai fost de ani buni asa scurte.

Pentru o mana de credinciosi, vegheaza vigilenti de doua ori mai multi jandarmi si cativa preoti. In curtea Mitropoliei, nu se filmeaza decat cu acreditare. CE e voie si CE NU... stabilesc mai marii.

Testul de credinta a inceput de-azi-noapte: pe-o ploaie marunta si rece, sute de pelerini au mers in urma raclei purtate de preoti. Laolalta cu ei, au tinut piept vremii si jandarmii - multi si uzi pana la piele.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate