Vremea se schimba RADICAL! Ce ne asteapta in urmatoarele zile

Cum va fi vremea in urmatoarele zile, potrivit informatiilor emise de meteorologi.

Marti

In tara

Vremea va fi in continuare calda pentru aceasta data, desi in vestul, centrul si nordul teritoriului temperatura aerului va marca o scadere usoara. Cerul va avea innorari temporare; in cursul zilei va ploua slab, pe arii restranse in vest, centru si nord, iar noaptea, local in sud, nord si nord-vest, exceptand zona Maramuresului, unde vor fi si lapovite sau ninsori. La munte, pe spatii mici se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va avea intensificari temporare in zona montana, cu viteze mai mari pe creste, dar local si la cote mai reduse, ziua si in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 7...9 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si pana in jurul a 18 grade, local in Muntenia, vestul Dobrogei si extremitatea de sud a Moldovei, iar cele minime vor fi cuprinse intre -4 si 7 grade. Dimineata, izolat, vor fi conditii de ceata.

In Bucuresti

Vremea va fi in continuare calda. Cerul va fi variabil in prima parte a zilei, apoi va avea innorari, iar in cursul noptii trecator va ploua slab. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari ziua si in general slab, noaptea. Temperatura maxima va fi de 17...18 grade, iar cea minima de 4...6 grade.

Miercuri

In tara

Valorile termice, desi in scadere usoara fata de intervalul anterior, vor caracteriza in continuare o vreme mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales ziua in nordul, centrul si estul tarii, unde local va ploua slab. In zona de munte, indeosebi in Carpatii Orientali, pe arii restranse vor fi precipitatii mixte. Vantul va avea intensificari la munte, mai ales pe creste, dar izolat si la cote mai reduse si in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6...7 grade in depresiuni si 16...18 grade in regiunile sudice, iar cele minime vor fi cuprinse intre -4 si 7 grade, mai coborate in depresiuni, spre -8 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase vor fi conditii de ceata.

In Bucuresti

Vremea se va mentine calda pentru aceasta data, desi valorile termice vor marca o usoara scadere fata de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat ziua si in general slab pe parcursul noptii. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 1...2 grade, posibil mai scazuta in zona preoraseneasca.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate