Vremea de Florii: prognoza meteo pentru 12 aprilie. Anunt de la meteorologi

Vremea de Florii

Cum va fi vremea de Florii: meteorologii au publicat prognoza meteo pentru 12 aprilie.


In articol:

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru Florii.

Vremea de Florii: Banat

Vremea va intra intr-un proces de incalzire. Astfel, de
la o medie regionala a valorilor maxime de 16 grade, se va ajunge la 24 de grade in 11 si 12 aprilie. Pana pe data de 12 aprilie nu se vor semnala precipitatii, iar apoi probabilitatea de aparitie a acestora va fi in crestere.

Vremea de Florii: Crisana

Media valorilor maxime de temperatura va ajunge la 22...24 de grade. Dupa 13 aprilie sunt estimate temperaturi in limte normale pentru aceasta perioada, respectiv, o medie a valorilor maxime de 16...18 grade si de aproximativ 6 grade pentru cele minime.

Nu sunt prognozate precipitatii pana in 12 aprilie. În perioada 13-19 aprilie, probabilitatea pentru precipitatii va fi ridicata.

Citeste si: Ce nume se sarbatoresc de Florii. Cui sa ii spui "La multi ani"

Vremea de Florii: Transilvania

Vremea se va incalzi, iar pana in 13 aprilie se vor inregistra temperaturi peste mediile multianuale, respectiv, o medie regionala a maximelor de 19...20 de grade si minime in general pozitive, la o medie de 2...4 grade.

Dupa aceasta perioada calda, este prognozata o scadere a temperaturii, astfel media maximelor termice se va incadra intre 14 si 16 grade, iar a celor minime va fi in jur de 2 grade. Nu vor fi precipitatii, probabilitatea ca acestea sa-si faca aparitia urmand sa creasca dupa data de 13 aprilie.

Vremea de Florii: Maramures

Vremea va deveni calda pentru aceasta perioada, iar pana in 13 aprilie se vor inregistra temperaturi maxime in jur de 20 de grade si minime ce vor ajunge la o medie de 6 grade. Dupa aceasta data, este prognozata o scadere a temperaturii, astfel valorile maxime estimate vor fi in jur de 15 grade, iar media minimelor va fi de 3...4 grade.

Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va creste dupa data de 13 aprilie. Pana atunci nu sunt prongnozate precipitatii, vremea urmand sa fie frumoasa.

Citeste si: Mesaje de Florii: cele mai originale urari de Florii

Vremea de Florii: Moldova

Vremea va deveni usor mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada astfel incat pe 12 si 13 aprilie, cand se vor inregistra valorile termice cele mai ridicate, maximele vor fi, in medie, in jurul a 21 de grade si minimele vor ajunge la o medie de 6...7 grade.

Dupa aceasta data, se estimeaza o revenire a temperaturii spre valori
normale, cu media temperaturilor maxime in jurul a 16 grade, iar a minimelor de 4...5 grade. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai ridicata in intervalul 13-17 aprilie.

Vremea de Florii: Dobrogea

Vremea se va incalzi treptat iar media valorilor maxime de temperatura va ajunge la 16...17 grade. Regimul pluviometric va fi deficitar, insa trecator vor fi posibile precipitatii slabe, cu o probabilitate mai ridicata de aparitie in intervalul 14-18 aprilie.

Vremea de Florii: Muntenia

Pana pe 13 aprilie, vremea va deveni treptat mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada astfel ca se vor inregistra valori termice maxime, in medie, in jurul a 22 de grade, iar minimele vor ajunge la o medie de 7...8 grade.

Dupa aceasta data, se estimeaza o revenire a temperaturii spre valori in jurul celor normale pentru jumatatea lunii aprilie, cu media temperaturilor maxime in jurul a 18 grade, iar a minimelor de 6...7 grade.

Pe fondul regimului pluviometric deficitar, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai ridicata in intervalele 14-15 aprilie si 17-18 aprilie.

Vremea de Florii: Oltenia

Pana pe 13 aprilie, vremea va deveni treptat mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada astfel ca se vor inregistra valori termice maxime, in medie, in jurul a 21 de grade, iar minimele vor ajunge la o medie de 7...8 grade.

Dupa aceasta data, se estimeaza o revenire a temperaturii spre valori in jurul celor normale pentru jumatatea lunii aprilie, cu media temperaturilor maxime in jurul a 17 grade, iar a minimelor de 5...6 grade.

Trecator vor fi posibile precipitatii slabe, cu o probabilitate mai ridicata de aparitie in intervalul 14-18 aprilie.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate