Vreme schimbătoare, ninsori și intensificări ale vântului la final de săptămână. ANM a anunțat prognoza meteo pentru vineri, 4 martie 2022

,
prognoza meteo anm 4 martie 2022

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 4 martie 2022

[Sursa foto: canva.com]

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat cum va fi vremea vineri, 4 martie 2022. Prognoza meteo a fost actualizată de ANM, iar pentru orele următoare se anunță vreme în general închisă.

Ziua de vineri va aduce vreme mohorâtă în majoritatea regiunilor țării. Vor mai fi și precipitații, în special în zonele montane, acolo unde va continua să ningă. Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări, dar și ce temperaturi se vor înregistra.

Prognoza meteo ANM vineri, 4 martie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o zi de vineri cu cer temporar noros, în mai toate zonele țării. Dacă în zilele trecute a nins în mai multe regiuni, inclusiv în Capitală, în cursul zilei de vineri, precipitațiile vor cădea izolat. În centrul și nord-estul țării va fi vorba despre precipitații mixte, în timp ce în regiunile montane sunt anunțate în continuare ninsori.

Vineri, vântul va continua să mai aibă intensificări, în special în estul țării, dar și la munte, la altitudini mari suflând cu putere.

Chiar dacă atmosfera va fi în general închisă pe parcursul zilei, temperaturile vor mai crește puțin. Meteorologii anunță că maximele termice vor fi cuprinse între 2 și 10 grade, în timp ce minimele din timpul nopții se vor încadra între -6 și 0 grade. 

prognoza meteo anm vineri 4 martie 2022

Vreme plăcută la Brașov pe 4 martie 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Prognoza meteo aprilie 2022. Primăvara continuă să arate ca iarna! Cum va fi vremea în a doua lună a primăverii

Vremea în București vineri, 4 martie 2022

În zona Capitalei, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță un cer temporar noros în cursul zilei de vineri, 4 martie 2022. Vântul va sufla slab și moderat și nu mai sunt anunțate precipitații. Tot în cursul zilei de vineri se va face ceva mai cald, astfel că maxima din timpul zilei va atinge 8 grade. Noaptea, cerul va fi acoperit de nori, iar minima termică se va încadra între -2 și -1 grad.

Vremea în Brașov vineri, 4 martie 2022

La Brașov, ziua de vineri aduce un cer mai mult noros, însă nu vor mai fi precipitații în timpul zilei. Temperatura maximă va fi în creștere, astfel că în timpul zilei se vor înregistra 4 grade. Noaptea, cerul va fi mai mult noros și sunt anunțate ninsori, vântul va mai prezenta intensificări, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -3 grade.

Vremea în Constanța vineri, 4 martie 2022

La malul mării, atmosfera va fi plăcută vineri, 4 martie 2022. Deși cerul va fi mai mult noros, meteorologii anunță că vor mai exista și perioade cu soare, iar temperatura maximă va fi de 8 grade. Noaptea, cerul va fi predominant noros, iar minima din termometre va fi de 0 grade. 

Citeste si: Se întoarce vremea rea! Unde se anunţă ninsori viscolite şi în ce zone lovesc ploile

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Prognoza meteo ANM joi, 3 martie 2022. Vreme închisă și precipitații sub formă de ninsoare. Cum va fi vremea în București

Ce este sindromul persoanei rigide, boala extrem de rară de care suferă Celine Dion

Prognoza meteo ANM joi, 3 martie 2022. Vreme închisă și precipitații sub formă de ninsoare. Cum va fi vremea în București

Meteorologii Accuweather au anunțat cum va fi vremea primăvara aceasta! Vor fi ninsori ca în mijlocul iernii în luna martie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies