Vrei sa previi pietrele la rinichi? Consuma APA Perla Moldovei! Afla ce alte beneficii mai are

Perla Moldovei (www.perlamoldovei.ro) este o apa plata extrem de rara, oligominerala (slab mineralizata) si natural alcalina, cu un reziduu fix de 333mg/l si pH-ul cu valoarea apropiata de 9, cel mai mare pH natural din Romania in randul apelor plate imbuteliate destinate consumului zilnic.

Alcalinitatea este data de tulpina bicarbonatului de sodiu (NaHCO3) care se gaseste natural in aceasta apa si care reprezinta 86% din compozitia reziduului fix. pH-ul se calculeaza logaritmic in baza 10, astfel incat un pahar de Perla Moldovei cu pH 8,8 echivaleaza, din acest punct de vedere, cu 10 pahare de apa cu pH 7,8 si cu 100 pahare de apa cu pH 6,8.

Perla Moldovei exte extrasa de la 210 metri adancime intr-o zona de podis langa raul Siret, neexistand influente ale factorilor externi asupra apei. Mai mult, intre 180 si 140 metri adancime exista un strat de 40 de metri de marna argiloasa impermeabila care o protejeaza de mediul extern. Apa Perla Moldovei nu este supusa niciunui proces care sa-i modifice compozitia chimica sau alcalinitatea, fiind imbuteliata in aceeasi stare in care se gaseste si in adancuri.

Perla Moldovei are o duritate foarte mica, de 1,5 grade germane si este foarte buna si pentru electrocasnice (expresoare de cafea) deoarece nu face depuneri de calciu.

 

Conform buletinelori de analiza, apa Perla Moldovei prezinta urmatoarele caracteristici:

- nitriti: sub 0,0018 mg/l (limita maxima de admisibilitate pentru consumatori este de 0,5 mg/l);

- nitrati: sub 0,076 mg/l (limita maxima de admisibilitate pentru consumatori este de 50 mg/l).

 

Este de preferat ca Perla Moldovei sa fie consumata, pe cat posibil, intre mese, atunci cand stomacul este in repaus, fiind recomandat sa se bea o jumatate de litru dimineata, imediat dupa trezire.

Cei care consuma Perla Moldovei o percep ca foarte placuta la gust. Mai multi consumatori au semnalat si o serie de efecte terapeutice pe care le are consumul acestei ape, printre care efectul cel mai rapid si cu cea mai mare incidenta este disparitia refluxului gastric.

Exista si unele studii stiintifice care, desi nu au fost realizate pe apa Perla Moldovei, sustin efectele terapeutice sesizate in feedback-ul consumatorilor apei Perla Moldovei:

- Apa alcalina cu pH 8,8 dezactiveaza instant si ireversibil pepsina 3b. Astfel, consumul unei astfel de ape are efecte terapeutice pentru persoanele care sufera de reflux (Jamie A. Koufman, MD; Nikki Johnston, PhD - Potential Benefits of pH 8.8 Alkaline Drinking Water as an Adjunct in the Treatment of Reflux Disease, Annals of Otology, Rhinology & Laryngology 121/2012) - http://www.evamor.com/pdf/koufman_1242.pdf

- Pentru a preveni pietrele la rinichi din oxalati de calciu, cistina sau acid uric, urina ar trebui alcalinizata prin consumul de fructe si legume, suplimente de citrati sau prin consumul de apa alcalina (Frassetto L, Kohlstadt I.- Treatment and prevention of kidney stones: an update., Am Fam Physician. 2011 Dec 1;84(11):1234-42) - http://www.aafp.org/afp/2011/1201/p1234.html

 

- Consumul unei ape bogata in bicarbonati duce la cresterea pH-ului urinei si a excretiei de bicarbonati si are ca efect scaderea resorbtiei oaselor in organism (Emma Wynna, Marc-Antoine Krieg, Jean-Marc Aeschlimann, Peter Burckhardt - Alkaline mineral water lowers bone resorption even in calcium sufficiency:Alkaline mineral water and bone metabolism , Bone 44 ( 2009 ) 120–124) - http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18926940

 

- Alcalinizarea urinei amelioreaza durerea si somnul pacientilor cu cistita interstitiala (Urine alkalinization improves the problems of pain and sleep in patients with interstitial cystitis, Tomohiro Ueda, Masayuki Nakagawa, Motohiro Okamura, Hideki Tanoue, Kyoto, Japan; Naoki Yoshimura, 2009) - http://www.ichelp.org/document.doc?id=148

 

- Mediul alcalin distruge celulele canceroase, neutralizand si eliminand acizii si substantele toxice care se formeaza in interiorul acestor celule (Sartori HE- Nutrients and cancer: an introduction to cesium therapy, Pharmacol Biochem Behav. 1984;21 Suppl 1:7-10.) - http://www.royalrife.com/sartori2.pdf

 

In Bucuresti, Perla Moldovei poate fi comandata acasa sau la serviciu direct pe www.perlamoldovei.ro sau la numarul de telefon 07ALCALINA / 0725225462.

Puteti urmari ultimele noutati despre Perla Moldovei si pe www.facebook.com/perlamoldovei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate