Vrei sa fii din nou virgina? Afla cat costa aceasta interventie si de ce sunt din ce in ce mai multe femei care prefera aceasta operatie VIDEO

Vrei sa fii din nou virgina? Afla cat costa aceasta interventie si de ce sunt din ce in ce mai multe femei care prefera aceasta operatie VIDEO

Tot mai multe femei apeleaza la doctori ca sa-si recapete virginitatea. Pentru unele, interventia devine chiar o obisnuinta.

Interventia dureaza cel mult 40 de minute, nu necesita spitalizare iar pretul porneste de la 250 de euro, pentru o garantie de 7 zile, si se apropie de doua mii, in cazul in care pacienta vrea sa fie domnisoara cel putin 90 de zile.

Esteticienii spun ca mai bine de o treime dintre doamnele care vor sa redevina domnisoare sunt impinse spre cabinete din considerente religioase. In viata de zi cu zi, insa, perceptia se schimba - cel putin la oras.

Ce te faci insa, cand barbatul pune pret pe virginitate? Daca nu ai tinut la acest lucru, ca femeie, mai tragi o fuga in cabinetul medicului, glumesc chirurgii care spun ca pot repeta himenoplastia de zeci si zeci de ori.
 
Internetul e plin de anunturi ale celor dispuse sa-si vanda virginitatea pentru cateva mii de euro, iar cateva cazuri au devenit celebre.

Modelul italian, Raffella Fico, i-a cerut aproape un milion de euro celui care urma sa devina primul barbat din viata ei. Cea mai scumpa virgina a fost o femeie de 28 de ani din Ecuador - care, in urma unei licitatii, a primit o oferta de 2, 3 milioane de euro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate