Vrea să plece din emisiune: „E momentul să mă duc acasă!” Ce concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a cerut publicului să nu o mai voteze?

,
sensy vrea sa paraseasca bravo ai stil celebrities

Concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Decizie radicală la Bravo, ai stil! Celebrities. Una dintre concurente își dorește să plece acasă și a cerut publicului să nu o mai voteze. Care este motivul pentru care vrea să părăsească emisiunea?


In articol:

Sensy a luat o decizie radicală. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a dezvăluit că își dorește să plece acasă, aceasta considerând că nu mai are nimic de demonstrat în cadrul competiției.

Sensy a mărturisit că a ajuns la capătul răbdării și că nu mai poate continua în acest mod.

Sensy vrea să plece din emisiune. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities și-a rugat urmăritorii de pe instagram să nu o mai voteze

De la începutul noului sezon Bravo, ai stil! Celebrities și până în prezent, Sensy a încercat să fie pe placul juraților și să se ridice la nivelul așteptărilor, dar nu a reușit să facă acest lucru. Ținutele ei au fost criticate de cei trei jurați, dar și de restul concurentelor, astfel că Sensy se află la coada clasamentului din punct de vedere al numărului de steluțe. Cu toate acestea, concurenta este pe placul publicului, aceasta fiind votată de foarte multe persoane, lucru care îi asigură locul în cadrul competiției.

Sensy este considerată de colege drept una dintre cele mai slabe concurente din competiție.

Ruxi i-a reproșat lui Sensy că nu își mai dă interesul și că se bazează doar pe votul publicului, astfel că ținutele ei nu ies cu nimic în evidență.

„În ultimul timp pare că nu îi mai pasă. Mie asta îmi dă impresia, că vine și că nu îi mai pasă. Cumva se bazează pe public să o voteze. Nu e nimic personal. Mi se pare că nu îți dai interesul, mi se pare că ținuta asta nu e de podium, de venit să defilezi pe Bravo, ai stil!”, a spus Ruxi.

Mădălina Pamfile a precizat că nu este corect ca Sensy, deși nu are ținute bune, să rămână în competiție, iar concurentele mai bune să fie eliminate în urma votului exprimat de public.

Citeste si: De ce prezintă Victor Slav Bravo, ai stil! Celebrities? Ce s-a întâmplat cu Ilinca Vandici?

Motivul pentru care Sensy vrea să părăsească emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities 

După ce a fost criticată de colegele ei, iar juriul i-a atras din nou atenția că ținuta nu este potrivită pentru emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities, Sensy a luat o decizie radicală. Concurenta a dezvăluit că vrea să plece acasă, astfel că și-a rugat prietenii de pe instagram să nu o mai voteze.

sensy vrea sa paraseasca bravo ai stil celebrities

Sensy, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Sensy a precizat că locul ei nu mai este în cadrul competiției și a subliniat că este deranjată de faptul că unele comentarii au făcut referire la activitatea ei din online.

„Se pare că nu este locul meu aici și cred că ar trebui să plec. Lacune, nu ai stil, cred că deja s-au spus multe. Nu mai e cazul. Cred că e momentul să pun punct, cred că prea am pus virgulă. I-am rugat pe oameni să nu mă mai voteze ca să plec acasă, să ies pe ultimul loc. Decizia de a pleca din emisiune cred că îmi stătea așa pe buze sau în cap de mai mult timp, doar că nu am avut curajul, așa cum a avut Carmen, să o spun public. Ei bine, acum s-a umplut paharul și trebuie să știi când să te retragi. Am simțit că este momentul să mă duc acasă. Când o chestie îți face rău nu ai cum să faci față. Eu nu am o problemă că sunt pe ultimul loc sau că nu am steluțe, dar deja comentariile pe lângă acest subiect mă depășesc total și prefer să tac și să mă retrag pentru că așa e mai bine și pentru mine și pentru reputația mea. Mi se contestă munca mea de pe online care nu are nicio legătură cu acest show și nu are nicio legătură cu stilul, cu hainele.”, a spus Sensy.

Citeste si: Victor Slav, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

sensy vrea sa paraseasca bravo ai stil celebrities

Sensy nu își mai dorește să rămână în competiția Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

 

Citește-ne pe
Citește și:

Carmen Negoiță, pusă la zid de Raluca Bădulescu: „Nu ai curaj să spui în față ce spui la testimoniale!” Ce s-a întâmplat după conflictul dintre Carmen Negoiță și Viviana Sposub?

Raluca Turcan critică CNA care nu sancționează campaniile anti-vaccinare derulate de unele posturi de radio şi televiziune

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Mădălina Pamfile, fără sutien la Bravo, ai stil! Celebrities! Ce s-a văzut în timpul defilării? Raluca Bădulescu: „Revelația sezonului ești tu!”

A spus „DA”? Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, primele imagini cu inelul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies