VOPSEAUA de PAR a bagat-o in mormant. A suferit o reactie alergica atat de severa incat a intrat imediat in coma si nu si-a mai revenit niciodata

Julie McCabe, o tanara in varsta de 39 de ani, a suferit o reactie alergica atat de severa incat a intrat in coma imediat dupa ce s-a vopsit.

Femeia a ales sa faca acest lucru acasa, utilizand o vopsea de par obisnuita, cumparata de la supermarket. Imediat dupa ce si-a pus vopseaua de par pe cap, a inceput sa strige la sotul ei ca o doare scalpul si ca se simte rau. "Nu mai pot sa respir, cred ca o sa mor", atat a pucat sa-i mai spuna sotului dupa care a intrat in coma.

Nu si-a mai revenit niciodata! La cateva luni dupa acest incident, Julie McCabe s-a stins din viata pe un pat de spital. Un expert in alergologie  declarat pentru Daily Mail ca Julie McCabe a suferit o reactie alergica severa la una sau mai multe substante chimice continute in mod normal de aproape orice tip de vopsea de par. In opinia specialistilor, femeia nu ar fi trebuit sa se mai vopseasca niciodata, mai ales ca mai suferise o reactie alergica tot la vopsea, cu cativa ani inainte de acest incident in urma caruia si-a pierdut viata.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate