Volkan caută o cale de scăpare și în cere ajutorul lui Selcuk. Asya se află în fața unei situații dificile, după ce poliția îi spune că pacientul ei s-ar putea preface

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 19 nov 2022, 10:54

Volkan caută o cale de scăpare și în cere ajutorul lui Selcuk

Sursa: Captură KANAL D

Volkan caută o cale de scăpare din situația în care se află. Asya în cere ajutorul fostului soț.

”Infidelul”, îndrăgitul serial turcesc, difuzat vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, continuă să aducă în atenția telespectatorilor noi momente emoționante și răsturnări de situație surprinzătoare. În noul episod din această seară, Volkan și Asya se confruntă cu incertitudini, încrederea lor fiind pusă la încercare.

Volkan și Asya, în fața unor situații fără precedent 

Volkan nu găsește cale de ieșire din situația în care se află, astfel îi cere ajutorul lui Selcuk. 

”Selcuk, trebuie să ies cât mai repede din situația asta”, i-a mărturisit Volkan acestuia.

Selcuk este de părere că sigura soluție pentru a scăpa este chiar soția sa, Derin.

”Singura cale de scăpare este prin Derin”, a spus Selcuk.

Asya este pusă în fața unei situații care o lasă fără cuvinte, după ce polițiștii o întreabă dacă pacientul ei ar putea să se prefacă, fiind anchetat pentru accidentul teribil în care a fost implicat.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Citește și: Aras din serialul Infidelul, apariție spectaculoasă alături de cea mai iubită si prețioasă femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins celebrul actor Berkay Ateş!

Tatăl lui Derin află că o sumă uriașă a fost retrasă din contul său.

Asya merge direct la Volkan după ce poliția a interogat-o și îi spune că există o problemă în legătură cu accidentul, iar poliția investighează.

Volkan este pus pe gânduri și nu înțelege cine este bărbatul pe care l-a ajutat fosta sa soție și de ce ar minți. În timp ce cei doi foști soți discută, dintr-un tufiș, Derin ascultă discuția lor, însă, tânăra rămâne surprinsă când îl vede pe bărbatul din grădina Asyei și îi pronunță numele. 

Volkan va recurge la un gest extrem asupra soției sale, Derin! Aflați ce decizie radicală va lua bărbatul dar și ce plan va pune la cale Asya, astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la 20:00! „E abia începutul!”

Se pare că soția lui Volkan îl cunoaște pe cel pe care l-a numit Aras. Ce pune bărbatul la cale?

Urmăriți un nou episod palpitant din serialul ”Infidelul”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Volkan din serialul Infidelul, apariție învăluită în mister! Iată cum a fost surprins celebrul actor Caner Cindoruk, în compania unei femei!

 


Suzan din serialul Totul pentru familia mea și-a uluit fanii cu o apariție tulburătoare! Renumita actriță Ahu Yağtu părea transformată la nivelul fetei, dând impresia că a recurs recent la o nouă intervenție estetică, dar care a eșuat!