„Voiam să stau cu tine”. Robi cheamă o concurentă neașteptată în camera roșie! Virginia privește imaginile cu un gust amar

Author: Lavinia Medrea

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Robi a chemat o concurentă neașteptată în camera roșie.

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robi a chemat o concurentă neașteptată în camera roșie, iar Virginia a privit dezamăgită imaginile.

Robi cheamă o concurentă neașteptată în camera roșie

În episodul de astăzi, 3 aprilie 2024, Robi a trebuit să cheme o concurentă cu care-și dorește să vorbească sau să se cunoască în camera roșie. Pentru că a simțit că socotelile cu Virginia sunt încheiate, concurentul a cerut camerei să-i sugereze

pe cine ar putea chema, dar i s-a refuzat cererea, motiv pentru care a chemat-o pe nimeni alta decât Julia!

Citește și: Laurențiu, schimbare radicală de look! Toți au fost uimiți de cum arată fostul concurent de la „Casa iubirii” fără barbă

Julia a fost mirată să vadă că este chemată în camera roșie, iar când a pășit în încăpere și l-a văzut pe Robi, a fost foarte confuză.

„Ce dorești?”, a întrebat Julia.

„Nimic, voiam să stau cu tine. Adică nu că voiam să stau cu tine, dar n-am știut pe cine să chem”, a spus Robi, amuzat de situație.

Julia l-a întrebat pe Robi de ce n-a ales s-o cheme pe Virginia în locul ei, iar concurentul a explicat că deja a lămurit situația cu fosta lui iubită și nu are ce să facă mai mult decât a făcut deja.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Virginia, dezamăgită de Robi! „Consider că nu a fost sincer!” Concurenta a rupt relația cu Robi și nu dă înapoi! Iată ce reacții s-au declanșat în Casa iubirii

„Mi s-a părut că și-a luat fața aia de „nu mă interesează”.

I-am zis că-mi pare rău și atât, ce să fac mai mult? N-am putut să mă îndrăgostesc”, a declarat Robi.

Julia nu-l primește pe Robi înapoi

Julia nu s-a simțit deloc în largul ei în camera roșie, motiv pentru care a ținut să-i aducă acest fapt la cunoștință și lui Robi.

„Nu mă simt bine deloc.

Nu mai face d-astea că nu e ok, și iar o să pic eu într-o postură foarte proastă”, a declarat Julia.

Pe lângă asta, Julia a ținut să-l atenționeze pe Robi și să-l facă să înțeleagă că, acum că s-a despărțit de Virginia, ea nu va fi premiul lui de consolare.

„Ce ai de gând să faci? La mine nu te întoarce, că nu e loc! Nu cred, dar îți spun, te previn”, a spus Julia.

„Te-am chemat pentru că cu tine mi-am mai permis chestii, nu că aș vrea ceva cu tine”, a declarat Robi.

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!