Vlăduța Lupău vrea să-și învețe viitorii copii ce înseamnă modestia! Cântăreața nu vrea să-i crească în puf și nici să exagereze cu răsfățul

,
Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău vrea să-și învețe viitorii copii să fie chibzuiți cu banii

[Sursa foto: Instagram Adi Rus]

Vlăduța Lupău este una dintre vedetele care vrea să își învețe copiii să valorifice lucruri mult mai importante decât hainele, banii și faima.


In articol:

Vlăduța Lupău a muncit din greu ca să ajungă unde este acum. Nu mai este o noutate faptul că interpreta de muzică de petrecere câștigă milioane datorită talentului ei. Chiar dacă nu are grija banilor, Vlăduța este foarte cumpătată când vine vorba de cheltuieli.

Vlăduța Lupău vrea să-și învețe viitorii copii să fie chibzuiți cu banii

Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău vrea să-și învețe viitorii copii să fie chibzuiți cu banii

[Sursa foto: Instagram Adi Rus]

Vlăduța Lupău  a știut mereu cum să-și satisfacă poftele, dar și cum să facă economii, amândouă în același timp. Interpreta de muzică de petrecere se bucură și de vacanțe de lux cân are ocazia, dar atunci când vine vorba de investițiile pentru viitorii ei copii, Vlăduța Lupău are cu totul alte planuri.

Citeste si: Vladuța Lupău, mărturisiri sincere despre o viitoare sarcină! "Îmi doresc un copil că să fim o familie completă"

Iubita lui Adi Rus a povestit că vrea să îi învețe pe copiii ei cum să fie chibzuiți cu banii și să îi prețuiască la adevărata lor valoarea. Vlăduța Lupău nu vrea să-și îmbrace viitorii copii cu haine de lux, așa cum fac alte vedete, ci mai degrabă ar opta pentru second-hand-uri, având în vedere că micuții sunt într-o continuă creștere atunci când sunt în perioada vârstelor fragede.

„Îmi doresc copii, toată lumea își dorește copii. Nu mi-ar fi teamă de nimic dacă aș rămâne însărcinată. Copilul meu va fi îmbrăcat de la second hand, va avea lucruri ieftine, va merge la fermă, așa spun acum. De ce să îi cumpăr niște ghete scumpe care oricum îi vor rămâne mici?

Citeste si: Decizie spontană luată de Vlăduța Lupău! Ce a hotărât să facă artista împreună cu soțul ei

Eu așa am fost crescută.

Așa spun acum. Îi dau mai puțin, ca să își dorească mult. Eu cred că o să fiu destul de dură cu copiii mei. O să fie soțul meu care să îi cocoloșească. Dacă ar fi talentat mi-ar plăcea”, a povestit Vlăduța Lupău.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Şofer mort într-un accident cu impact devastator în Neamţ. Ce au surprins camerele de supraveghere VIDEO

Legătura secretă dintre Vlăduța Lupău și Jador?! Fanii au reacționat imediat: „Amanta”

Indicele ROBOR își continuă creșterea: vești proaste pentru cei care au credite

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Vlăduța Lupău, infectată cu noul coronavirus. Cum se simte cântăreața?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies