Vlăduța Lupău a traversat o perioadă extrem de dificilă după sarcină. Artista a povestit abia acum prin ce a trecut, deși a evitat să discute despre acest subiect:”Mă apuca plânsul din orice” Multe femei se află în situația ei

Author: Madalina Maftei

Vlăduța Lupău a traversat o perioadă extrem de dificilă după sarcină

Sursa: Instagram Vladuta Lupau

Vlăduța Lupău a vorbit pentru prima dată despre momentele grele din viața ei de mămică. Imediat după ce a născut, artista s-a confruntat cu depresia postnatală, care i-a dat mult de furcă.

Vlăduța Lupău a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia,  după ce l-a născut pe micuțul Iair. Artista a mărturisit cum a reușit să depășească toate greutățile.

Vlăduța Lupău a avut depresie postnatală

 Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru prima dată în luna august a acestui an. Este bine cunoscut faptul că artista a mai pierdut două sarcini înainte.

Interpreta de muzică de petrecere a născut prin cezariană și recunoaște că s-a recuperat destul de repede, iar la două săptămâni după ce l-a adus pe Iair pe lume a reușit să-și reia activitatea profesională. Însă, nu totul a fost lapte și miere în această perioadă, căci artista a intrat în depresie.

Citeste si: Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să-ți cânte la nuntă sau botez Culiță Sterp și Vlăduța Lupău. Suma este de ordinul miilor de euro

Vlăduța a mărturisit că primele zile cu bebelușul au fost extrem de grele pentru ea, plângea din orice, și asta pentru că teama de a nu da greș în privința creșterii celui mic, dar și ideea că viața întreagă i s-a schimbat în totalitate au dat-o peste cap complet.

Norocul ei a fost chiar Adi Rus, soțul ei, care a încurajat-o și a ajutat-o foarte mult în creșterea lui Iair.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

”În primele zile, pot spune că am avut o ușoară depresie. Mi se părea că nu o să știu să-l cresc, că viața mea nu o să mai fie la fel ca înainte, mă apuca plânsul din orice.

Eram super sensibilă, dar am depășit în câteva zile acea perioadă și am avut noroc că Adi mă înțelegea și încerca să mă ajute, să stea de vorbă cu mine, să mă asigure că totul este și va fi bine, și că trebuie să ne bucurăm că avem un copil minunat. Despre oboseală ce să zic?! V-am zis și mai devreme, este cea mai mare „boală a mea în prezent. Psihic, îmi ziceam: „Hai că ai treabă, n-ai timp de zăcut!”, a spus Vlahuță Lupău, potrivit Viva!.

Citeste si: Ipostaza inedită în care s-a filmat Vlăduța Lupău alături de fiul ei. Filmulețul a ajuns viral pe internet

 

Vlăduța Lupău, departe Adi Rus de Valentine's Day. Artista a plecat singură la Londra, în timp ce soțul ei a rămas acasă cu Iair. Care este, de fapt, motivul plecării ei

 

 

 

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.