Vladimir Draghia, despre cea mai mare temere in cele cinci luni de Exatlon! "Imi era teama ca Giani Kirita o sa..." Iata ce marturisiri a facut campionul!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mai 2018, 11:32

Vladimir Draghia a vorbit deschis despre cele mai mari temeri pe care le-a avut in perioada petrecuta la Exatlon.

Invitat in platoul "WOWbiz", Vladimir Draghia a vorbit despre tot ceea ce a insemnat experienta Exatlon.

Campionul Exatlon a dezvaluit cum a luat decizia de a participa la Exatlon si cum si a vorbit si despre relatia marcata de peripetii cu Giani Kirita, cu care fusese la cutite inainte de participarea la Exatlon. Vladimir a recunoscut ca a luat hotararea de a participa la marea competitie desi era constient ca nu se va putea intelege cu Giani Kirita si isi vor face reciproc viata un infern, chiar daca erau in aceeasi echipa.


"Una dintre cele mai mari temeri a fost legata de Giani Kirita! Am avut niste probleme destul de grave! Nu imi raspundea nici la salut... E foarte vulcanic! Eu nu vedeam o solutie! Cat de nebun am fost ca am acceptat sa vin in conditiile astea. L-am regasit acolo mai matur! E nebun, e dement omul si acum! Nu ai viata cu el, daca ii cunosti partea rea.
E misto daca ajungi sa il cunosti. El si-a asumat asta! Problema noastra a fost ca eram in echipe diferite la o alta emisiune! Si, cum el este vulcanic si are jocuri sa isi intimideze adversarul... Eu nu am avut rabdarea Razboinicilor, nu puteam sa nu ii raspund, sa il las sa imi zica toate alea. Ma gandeam ca va fi iadul pe pamant, ca imi va face viata un calvar.
Si el a fost cel care s-a intors catre mine. Mi-a zis ca trebuie sa traim impreuna, sa facem cumva sa fie bine. Si am inceput sa construim un soi de relatie bazata pe respect. Ne-a luat ceva timp pana sa ajungem sa glumim. Cu el ai doua variante: ori il iubesti, ori il urasti!", a spus Vladimir.