Vlad Craioveanu tine "Universitatea Craiova": "Sunt fan de mic"

Vlad Craioveanu, vedeta show-ului „Faci fata, faci bani!” de la Kanal D, este unul dintre marii fani ai vechii echipe de fotbal “Universitatea” din orasul sau natal, Craiova.

 

Vlad Craioveanu, fan “Universitatea Craiova”
Vlad Craioveanu, vedeta show-ului „Faci fata, faci bani!” de la Kanal D, este unul dintre marii fani ai vechii echipe de fotbal “Universitatea” din orasul sau natal, Craiova. Vlad a suferit mult cand echipa a fost dezafiliata de Federatia Romana de Fotbal, iar acum s-a trezit ca are doua echipe in Craiova: una a primariei, alta a omului de afaceri Adrian Mititelu.
„Sunt fan de mic, dar acum nu mai stiu care e Universitatea! De tinut, tin cu echipa lui Mititelu, totusi. Parca prea mult a suferit orasul asta pentru gura mare a unui singur om. Nu a fost corect fata de oamenii din Craiova. Este totusi un club vechi, sunt multi oameni din toata tara care tin cu el”, a declarat Vlad Craioveanu.
Vlad Craioveanu prezinta, alaturi de Andrei Coman, emisiunea de farse “Faci fata, faci bani!”, vineri, de la ora 23:45, la Kanal D.

Vlad a suferit mult cand echipa a fost dezafiliata de Federatia Romana de Fotbal, iar acum s-a trezit ca are doua echipe in Craiova: una a primariei, alta a omului de afaceri Adrian Mititelu.  

Sunt fan de mic, dar acum nu mai stiu care e Universitatea! De tinut, tin cu echipa lui Mititelu, totusi. Parca prea mult a suferit orasul asta pentru gura mare a unui singur om. Nu a fost corect fata de oamenii din Craiova. Este totusi un club vechi, sunt multi oameni din toata tara care tin cu el”, a declarat Vlad Craioveanu.   

Vlad Craioveanu prezinta, alaturi de Andrei Coman, emisiunea de farse “Faci fata, faci bani!”, vineri, de la ora 23:45, la Kanal D.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate