Viviana Sposub este noua concurenta de la Bravo, ai stil! 2021. Exuberanta, cu un tonus fresh, concurenta vrea sa arate ca are si stil vestimentar.

Viviana Sposub vine ca o gura de aer proaspat la Bravo, ai stil! 2021, sezonu 7 si o inlocuieste pe Olga Verbitchi care a fost descalificata din competitie. Inca de la prima aparitie pe podiumul Bravo, ai stil! 2021, Viviana a fost apreciata de catre jurati pentru tonusul de care a dat dovada transmitand pozitivitate pe tot parcursul defilarii sale.

Citeste si: Cine este Viviana Sposub, noua concurenta de la Bravo, ai stil! 2021

Noua concurenta de la Bravo, ai stil! 2021 s-a nascut la Botosani pe 21 iunie 1997. Vivianei nu ii este straina lumea televiziunii, aceasta a fost prezentator TV, prezentand emisiuni apreciate de publicul din Romania. Absolventa a Liceului de Arta Stefan Luchian din Botosani si a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, din cadrul SNSPA, Viviana Sposub a ales o cariera in televiziune.

CV Viviana Sposub. Cu ce se ocupa inainte de Bravo, ai stil! 2021, sezonul 7

Citeste si: Prima reactie a Vivianei Sposub dupa ce a fost atacata de Ruxi in platoul Bravo, ai stil! 2021: "Nu e ce trebuie. Daca a venit aici sper sa invete"

Viviana Sposub s-a facut remarcata ca prezentatoare TV si concurenta la diferite show-uri Tv unde a stiut sa iasa in evidenta prin personalitatea si taria de caracter de care a dat dovada. Viviana Sposub este cunoscuta si in mediul online, fiin un vlogger de succes, dar si o vedeta urmarita pe Instagram de aproape 170 de mii de fani. Pe Youtube are cateve zeci de mii de abonati la canalul ei, iar acum Viviana a aceptat poate una din cele mai mari provocari din viata ei si anume participarea la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7.

Date biografice: cati ani are Viviana Sposub

Varsta Viviana Sposub: 24 ani

Inaltime Viviana Sposub: 1, 76 m

Greutate Viviana Sposub: 60 kilograme

Galerie FOTO. Ce posteaza Viviana Sposub pe Instagram

Viviana Sposub este foarte activa pe pagina ei de Instagram unde posteaza imagini onorand diferite contracte de publicitate, tine legatura cu fanii care o urmaresc si ii comenteaza atat tinutele cu care se fotografiaza sau despre viata ei personala pe care o tine cat se poate de departe de ochii presei.

Anda Adam a spus despre Viviana Sposub ca este o concurenta plina de surprize si ca ceilalti sa nu o ia pe incredere deoarece nu este precum pare. "Vedeti ca Viviana e plina de surprize, eu am fost foarte surprinsa de personalitatea ei si cat de puternica este. Si nu intamplator a venit asa imbracata. S-ar putea sa aveti o mare surpriza. Simt ca ne paste o primejdie. Atata am avut de spus. Sa nu cumva sa creada..."