Virusul Armageddon: Oamenii de stiinta se tem ca in urmatorii cinci ani OMENIREA va DISPAREA de pe Pamant din cauza LUI

Virusul Armageddon: Oamenii de stiinta se tem ca in urmatorii cinci ani OMENIREA va DISPAREA de pe Pamant din cauza LUI

Simptomele apar brusc manifestandu-se cu dureri de cap, febra puternica insotita de dureri de stomac si vomitaturi.

 In timp ce boala avanseaza, pacientii pot dezvolta portiuni largi de rani si sangerari necontrolate. In 30% din cazuri, aceasta febra Crimeo-Congo-Hemoragica este fatala.

Acest lucru s-a dovedit si luna aceasta cand un barbat in varsta de 38 de ani din Glasgow, care a fos tla nunta fratelui sau din Afganistan, a fost prima victima confirmata a virusului. El a murit la London’s Royal Free Hospital.
Este o boala vast raspandita printre animalele salbatice din Africa si Asia care a trecut bariera speciilor ajungand la om. Insa acest barbat nu e singurul. Un alt caz al unui barbat in varsta de 49 de ani a fost semnalat luna trecuta. El s-a intors recent din Qatar, din Orientul Mijlociu.

Specialistii au detectat faptul ca virusul este din aceeasi familie ca si Sars, insa efectele lui sunt diferite. Nu vine de la om, ci de la animale, din Asia si Africa.
Deja expertii din medicina sunt alertati. Ar putea fi noul flagel, sau cel mai groaznic virus dupa perioada 1918-1919 cand au murit intre 50 si 100 de milioane de oameni de pe intreg Globul au murit ?

Lucru cel mai terifiant e ca in toate aceste cazuri animalele au transmis virusul. Profesorul doctor John Oxford de la Spitalul Mary Queen din Londra crede ca acest virus va afecta intreaga rasa umana. O astfel de boala contagioasa poate fi luata d eom oricand chiar si de la un animal domestic, iar efectele sunt de ordinul unui cataclism.
Victimele se trezesc cu o boala suspecta, pe care o vor raspandi mai departe prin stranut saut use rudelor, prietenilor si tuturor celor din jur. Virusul pandemic nu are deja un nume si se va raspandi pe tot globul prin aer, apa. Cercetatorii au inceput deja sa lucreze si sa incerce sa-i descopere secretele.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate