Viorica de la Clejani a fost acuzată că a primit bani să mintă că este infectată cu COVID-19: „Nu vindem nimic, vă spunem doar povestea prin care am trecut”

,
Viorica de la Clejani

Viorica de la Clejani a fost acuzată că a primit bani să mintă că este infectată cu COVID-19: „Nu vindem nimic, vă spunem doar povestea prin care am trecut”

[Sursa foto: Facebook]

Viorica de la Clejani a fost acuzată că ar fi primit bani să mintă că este infectată cu COVID-19. Artista a declarat că tot ce a arătat și tot ce a suferit este total adevărat, astfel încercând să atenționeze pe toată lumea în ceea ce privește seriozitatea acestui virus.


In articol:

Viorica de la Clejani a fost acuzată că ar fi primit bani să mintă că este infectată cu COVID-19. Artista a declarat că tot ce a arătat și tot ce a suferit este total adevărat, astfel încercând

să atenționeze pe toată lumea în ceea ce privește seriozitatea acestui virus.

Viorica de la Clejani a fost acuzată că a primit bani să mintă că este infectată cu COVID-19: „Nu vindem nimic, vă spunem doar povestea prin care am trecut”

Viorica de la Clejani a fost internată la Spitalul „Matei Balș”, unde și-a pus fanii la curent privitor la starea ei de sănătate. Din nefericire, urmăritorii vedetei nu au reacționat prea bine față de aceasta.

Vedeta a mărturisit, după ce a fost acuzată că primește bani să mintă, că toate lucrurile prin care trece din cauza virusului COVID-19 sunt adevărate.

Citeste si: În ce stare se află Viorica de la Clejani, internată la Spitalul Matei Balș. Artista este infectată cu COVID-19

„Am o fată care se ocupă de toate conturile mele și ea mi-a zis ce mesaje primeam.

Câți bani ai luat îmi spuneau. Eu nu sunt de acord cu asta, îmi spuneau că ești așa și pe dincolo, să ferească Dumnezeu. Mai ales pe cei care au și alte probleme de sănătate. Să nu mai vorbiți prost de doctori, fraților! Masca aia de care sunteți speriați e în ultima fază! Când a venit ăla de la ATI și mi-a zis: «Vioricuțo, trei săptămâni tu nu mai pleci de aici» Nu vindem nimic, vă spunem doar povestea prin care am trecut”, a declarat Viorica de la Clejani.

Ioniță de la Clejani a reacționat și el la acuzațiile pe care le-a primit artista

Artistul a povestit cum a fost perioada în care Viorica s-a îmbolnăvit pentru a închide gura celor care o acuză pe nedrept că ar minți în legătură cu infectarea cu virusul COVID-19.

Citeste si: Viorica de la Clejani, infectata cu COVID-19! Artista se afla internata la Insitutul Matei Bals din capitala! Care este starea artistei acum

Mai mult decât atât, cântărețul mărturisește că ceea ce a văzut în spitalele COVID-19 l-a făcut să tresare și să i-a

decizia internării soției sale cât mai rapid.

Viorica de la Clejani

Ioniță de la Clejani își susține soția acuzată pe nedrept

[Sursa foto: Facebook]

„De la sfârșitul lunii august, ea a avut anumite simptome, pe care le-a tratat ca pe o răceală obișnuită. Înainte de spitalizare tușea și tușea cam tare. Trei zile înainte de spitalizare se simțea foarte, foarte rău. Am chemat o ambulanță, iar doctorul a tratat-o de pneumonie, după trei zile de la tratament se simțea și mai rău. Am luat-o cu forța și am mers la o clinică să i se facă o radiografie pulmonară. Pneumonia de la Covid se tratează altfel. Cât am stat trei ore la intrare la «Matei Balș», am văzut cinci oameni morți transportați în saci. Mi-au zis, dacă o iau acasă, moare”, a declarat Ioniță de la Clejani.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Care este starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu? Afaceristul a fost testat pozitiv cu COVID-19

ULTIMA ORĂ - Atac armat într-o universitate din Germania

S-a născut în Spania, dintr-o mama româncă și tată marocan. A fost abandonată într-un orfelinat, dar soarta a făcut să fie repatriată. Așa a ajuns în România, unde un cuplu...

Theo Rose, infectată DIN NOU cu COVID-19! Cântăreața a făcut mai multe teste care au ieșit pozitive

Situație critică la ATI! Cazurile de COVID-19 au explodat și au umplut secțiile

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies