Viorica Dancila a recunoscut: cate operatii estetice are premierul Romaniei

Author: B.M.
Actualizat: 23 nov 2020, 14:20

Viorica Dancila, premierul demis al Romaniei, acorda o atentie aparte aspectului fizic.

In spatiul public circula informatii potrivit carora aceasta ar avea mai multe operatii estetice, fapt confirmat si de medici esteticieni cu experienta.

Acestia sustina ca Viorica Dancila nu are una, ci mai multe interventii estetice la nivelul fetei.

"La vârsta ei, trebuia sa aiba santul nazolabial (n.r. se întind de la aripele nazale pâna la coltul gurii. Şantul separa buza superioara de zona pometilor) vizibil si nu se vede.

"Cearcanele sunt corectate cu acid hialuronic si buzele au fost si ele modificate. Au devenit mai pline. Ridurile au fost sterse cu botox, iar în zona pometilor se observa o ridicare tot cu ajutorul inhectiilor cu acid hialuronic.

"Interventiile sunt de bun simt, nu s-a intervenit exagerat", spune Madalina Brandusescu, managerul unei clinici din Capitala.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Intrebata insa direct despre aceste interventii, Viorica Dancila neaga totul.

"Dupa lansarea candidaturii dumneavoastra, multa lume spune ca v-ati facut implant. Aveti vreo operatie estetica?", a fost întrebata Viorica Dancila.

"Doamne fereste! Nimic. Absolut nimic. Va garantez. Ma astept la tot felul de acuzatii, dar ar fi incorect sa vii cu astfel de lucruri si sa nu le poti demonstra", a raspuns Viorica Dancila.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!