Viorela, indurerata sau eliberata de plecarea lui Madalin? Iata ce marturisiri inedite a facut concurenta despre plecarea celui care, pana nu demult, ii declara iubire!

Plecarea lui Madalin a intristat-o teribil pe Viorela, care spera ca relatia lor este suficient de puternica pentru a rezista in ciuda tuturor obstacolelor.

Dupa ce in cadrul celei de-a treia gale "Puterea dragostei", Madalin a parasit competitia, in urma voturilor exprimate de catre colegii sai, Viorela a suferit enorm, deoarece a realizat ca a gresit crezand in bunele lui intentii. Viorela a marturisit ca s-a indragostit nebuneste de Madalin si a crezut in relatia lor.

 

 

Viorela a recunoscut ca se simte mult mai linistita de cand a plecat Madalin, nu mai simte aceea si presiune pe umeri, nu o mai cearta nimeni, nu ii mai atrage atentia nimeni.

Intrebata daca ar vrea sa conctinue relatia cu Madalin in afara competitiei, Viorela a raspuns negativ, declarand ca i-ar fi teama.

"Sincer, nu! Mi-ar fi teama! Sunt sigura ca afara e un alt fel de om!", a spus Viorela.

 

 

Nu e prima data cand fac asta pentru un baiat! Sa ma indragostesc prea repede, fara sa il cunosc cu adevarat! Da, am fost indragostita!", a adaugat Viorela.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies