Vildan din serialul Melek, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent celebra actriță Şebnem Zorlu

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 nov 2023, 22:43
video Foto(4)

Sfioasa Vildan din producția Melek a recurs la o schimbare spectaculoasă de look după încheierea filmărilor! Iată cum arată acum frumoasa actriță Şebnem Zorlu și cum a fost surprinsă 

Şebnem Zorlu are 46 de ani și este considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale Turciei. În cele două decenii de carieră strălucită, superbă actrița a demonstrat un talent uluitor și o carisma deosebită în multe producții de excepție în care a jucat magistral. Publicul din România a cunoscut-o recent în distribuția serialului Melek, în care a dat viață personajului Vildan.

Vildan din producția Melek a recurs la o schimbare spectaculoasă de look după încheierea filmărilor! Iată cum arată acum frumoasa actriță

Şebnem Zorlu a venit pe lume în 1977, în Istanbul, unde a crescut și a studiat. Familia ei i-a oferit o educație exemplară, în spiritul tradițiilor și au ajutat-o să își termine studiile și să își îndeplinească idealurile pe plan profesional. Aceasta a visat încă din perioada copilăriei să ajungă într-o bună zi o actrița renumită, iar după absolvirea liceului, a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru și Film, din cadrul Universității Bilkent, pe care a încheiat-o cu brio, reușind astfel să își îndeplinească marea dorința.

În anul 1997, Şebnem Zorlu a debutat pe scena Teatrului de Stat din Istanbul și la scurtă vreme a fost cooptată și în distribuția primului ei poriect de televiziune, intitulat Hayaller ve Hayatlar, în care a demonstrat un talent uluitor și o pasiune uriașă pentru actorie. Superba actrița a fost admirată de public încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și a început să devină din ce în ce mai cunoscută și apreciată atât în Turcia, cât și peste hotare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ömer din serialul Melek, schimbare spectaculoasă de look și de stil vestimentar! Iată cum a fost surprins carismaticul actor Mustafa Mert Koç

Unul dintre cele mai recente roluri jucate, mai precis între anii 2019 și 2021, care i-au adus o mare reușită pe plan profesional a fost cel din serialul Melek, în care dat viață personajului Vildan. De curând, Şebnem Zorlu a publicat câteva imagini de senzație în care a apărut cu un look schimbat. Celebra actrița sfidează trecerea anilor și arată din ce în ce mai bine, având o silueta uluitoare, la cei 46 de ani ai săi.

Citește și: Cine este și câți ani are Vildan din serialul Melek! Iată cum arăta celebra actriță Şebnem Zorlu în urmă cu două decenii, când a debutat pe platourile de filmare

 


După ce Gagea a decis să pună capăt interacțiunii cu fosta sa iubită, Alexandra, lucrurile au luat-o razna. Concurenții o suspectează pe Alexandra că nu ar fi simțit nimic pentru Gagea de când a intrat în emisiune.