Video REVOLTĂTOR! Bărbat inconștient, lovit cu un parizer de un paramedic

Pe Facebook a apărut o înregistrare în care un membru al unui echipaj de intervenţie de urgenţă batjocoreşte un pacient inconştient.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, cere IGSU şi DSU să ia măsuri urgente în urma acestui incident.

Înregistrarea a fost publicată sâmbătă, pe rețele de socializare, de un bărbat din Orşova, judeţul Mehedinţi, împreună cu mesajul: "Aşa se poartă băieţii de la smurd cu pacienţii! Ce ziceţi domnule Arafat, o fi bine aşa?".

Iată momentul:

 

"Am urmărit cu indignare imaginile apărute în spaţiul public din care se observă cum un membru al unui echipaj de intervenţie de urgenţă batjocoreşte un pacient care avea nevoie de ajutor. Acţiunea unui singur om poate arunca stigmatul asupra unei întregi instituţii şi asupra a zeci, sute sau mii de oameni care îşi fac datoria în cel mai onorabil şi profesionist mod cu putinţă! Ştiu că Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a demarat verificări în acest caz şi cer IGSU şi DSU să ia măsuri urgente! Acest personaj nu mai poate fi parte a echipei de elită numite SMURD. Acest personaj afectează grav o echipă valoroasă, tocmai pentru că valoarea sa, ca om, nu depăşeşte preţul unui baton de parizer!", a scris, pe Facebook, Carmen Dan.

Reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au cerut și ei persoanelor care au mai multe informaţii despre acest incident să le pună la dispoziţie, precizând că dezaprobă ferm atitudinea manifestată de paramedicul respectiv.

"Pentru identificarea imediată a persoanei responsabile şi aplicarea măsurilor în consecinţă, am solicitat unităţilor subordonate documentarea situaţiei şi comunicarea urgentă a datelor şi informaţiilor care să facă posibil acest lucru. În sprijinul acţiunilor întreprinse la nivel instituţional, adresăm public rugămintea ca toţi cei care deţin indicii să vină în sprijinul demersului nostru şi să ne li pună la dispoziţie. Asigurăm opinia publică/cetăţenii în slujba cărora personalul IGSU îşi duce misiunile la îndeplinire că astfel de manifestări nu vor fi tolerate, iar măsurile adoptate împotriva celor care aleg un astfel de comportament vor fi pe măsura faptelor lor", a transmis IGSU, pe pagina de Facebook.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate