VIDEO EXCLUSIV! Paula Chirila elibereaza un politist incatusat in plina strada!

Vedeta Kanal D Paula Chirila a fost surprinsa de rugamintea unui politist.

Omul legii se afla incatusat in plina strada. O vede pe Paula si o roaga sa-l ajute si sa-l elibereze. Afla motivul pentru care sustine politistul ca a ajuns in situatia asta de tot rasul urmarind secventa absolut halucinanta, care face parte din serialul de comedie “Discote-K”, un show dement care debuteaza in aceasta toamna, la Kanal D.

“DISCOTE-K” nu tine cont de limite, tipare, conventii sau ratiuni.  Vei rade, pentru ca nu ai  incotro!  Vei fi socat, pentru ca o sa-ti dam motive! Vei fi uimit, pentru ca am fost si noi!

Din toamna, Kanal D te pune in fata unui fenomen TV care provoaca hohote de ras, o terapie de buna dispozitie de neratat, mai ales daca ai avut o saptamana stresanta la serviciu. Show-ul  “DISCOTE-K” depaseste orice limita a imaginatiei!

Din distributie fac parte Paula Chirila, Octavian Strunila, Alexandru Conovaru, Sorin Cocis, Ionut Toader, Vlad Corbeanu, Ionut Niculae si Alina Rotaru, iar gazda emisiunii este Razvan Alexe “KREM” Emanuel Parvu semneaza regia show-ului “DISCOTE-K”. URMARESTE VIDEO EXCLUSIV PE wowbiz.ro!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies