[Video] Alerta! Un nor TOXIC de fum se indreapta spre Bucuresti! Oamenii, sfatuiti sa nu iasa din case

Un incendiu a izbucnit, marti, la un punct de colectare-reciclare autoturisme in Voluntari, pe Soseaua de Centura.

Anuntul a fost facut de reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, care precizeaza ca arde, pe o mie de metri patrati, o stiva de autoturisme.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov anunta ca un incendiu a izbucnit, marti, la un punct de colectare-reciclare autoturisme in Voluntari, pe Soseaua de Centura, potrivit mediafax.

Arde pe o mie de metri patrati o stiva de autoturisme si exista pericol de extindere la o hala metalica din vecinatate.

Bucurestenii, sfatuiti sa nu iasa din case din cauza incendiului de la depozitul Remat

Autoritatile au transmis, marti, un mesaj de avertizare prin intermediul aplicatiei RO-Alert cu privire la incendiul din comuna Afumati din judetul Ilfov, bucurestenii fiind sfatuiti sa ramana in case deoarece fumul se deplaseaza spre Capitala, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov.

Incendiu depozit Remat in comuna Afumati/Ilfov cu degajari mari de fum, norul de fum se indreapta in directia mun. Bucuresti. Pentru asigurarea protectiei ramaneti pe cat posibil in incinte, inchideti geamurile si nu va expuneti la fum. Respectati recomandarile pompierilor. DSU-IGSU. Tip: Alerte extreme”, se arata in mesajul transmis prin intermediul Ro-Alert.

 
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate