Victorie amara! Ucigasul cu Ferrari va sta 4 ani dupa gratii VIDEO

Victorie amara! Ucigasul cu Ferrari va sta 4 ani dupa gratii VIDEO

Unul dintre cele mai controversate procese din ultimii ani s-a incheiat. Adrian Cocoana, tanarul care a omorat un om dupa ce a intrat pe trotuar cu un bolid de sute de cai putere, a fost condamnat. Inculpatul a luat 4 ani de inchisoare cu executare.

Adrian Cocoana s-a predat la Politie. Aurelia Gramescu, mama victimei, vede in verdictul dat de judecatori o victorie amara. Ea spera ca ucigasul fiului ei sa se caiasca pentru fapta lui.

Mama tanarului omorat in timp ce se plimba pe strada de bolidul scapat de sub control, isi ineaca asa zisa victorie in lacrimi. Femeia aproape ca a ajuns la capatul puterilor.

Sentinta data de Tribunalul Dolj ramane definitiva. Adrian Cocoana, zis si "Ucigasul cu Ferrari", isi va petrece urmatorii 4 ani dupa gratii.

"Acum sper ca fiul meu sa se odihneasca in pace", a declarat mama victimei.

Teribilul accident s-a petrecut pe 19 august 2008. Lucian Reja, inginer IT, in varsta de 28 de ani se plimba linistit pe strada. Adrian Cocoana a scapat bolidul de sub control si l-a accidentat mortal tanarul de 28 de ani. A parasit locul accidentului si s-a prezentat la Politie abia a doua zi.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate