Victor Slav, mesajul prin care a incins internetul: ''Aceasta relatie amoroasa...''

Victor Slav a postat un mesaj care a pus internetul pe jar. Acesta si-a aratat nemultumirea fata de ultimele informatii aparute in presa despre viata sa amoroasa.

''As fi tare curios sa stiu care sunt sursele care au confirmat aceasta relatie amoroasa, astfel incat nu doar un articol de ziar a sustinut ca aceasta ar exista, dar se si fac emisiuni de doua zile pe aceasta tema.

Cred ca v-am obisnuit de-a lungul timpului cu asumarea vietii personale si, daca as fi fost intr-o relatie, cu siguranta ati fi aflat. Sunt uimit in ultima perioada de genul acesta de stiri, de modalitatea conceperii lor si de vehementa sustinerii.

Revenind, aceasta stire este total falsa si v-as ruga, pe viitor, sa contactati, intr-un fel sau altul, si persoanele direct implicate. in rest, daca intereseaza pe cineva, vacanta a fost minunata... recomand!'', a scris Victor Slav pe o retea de socializare. 

 

Citeste si: Vulturii tineri vin tare din urma si scot o mega distractie din improvizatie! Nu ratati o editie incendiara "Vulturii de noapte", in aceasta seara, de la ora 23:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate