Vichi Răileanu a născut! Numele ales de actriță pentru fetița ei

Autor: Bianca Vidoi

Vichi Răileanu

Sursa: Instagram vichi_raileanu

Vichi Răileanu are un băiețel cu care se mândrește, iar în urmă cu câteva ore, aceasta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Vichi Răileanu este o actriță cunoscută din țara noastră, iar aceasta are o familie frumoasă, la care a adăugat încă o persoană după ce a născut în urmă cu doar câteva ore. Deși a avut parte de o sarcină problematică, Vichi Răileanu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar numele pe care l-a ales pentru aceasta l-a împărtășit cu admiratorii ei pe rețelele sociale.

Vichi Răileanu a născut

Vichi Răileanu are un copil din prima ei căsătorie, Carol, cu actorul Conrad Mericoffer, de care a divorțat în anul 2020. După acest divorț, actrița și-a găsit fericirea în brațele lui Adrian Ștefănescu, pe care l-a întâlnit în anul 2021. Conexiunea dintre cei doi a fost una atât de puternică, încât după doi ani au decis să facă pasul cel mare și să se căsătorească. 

Nunta au făcut-o în vara anului 2023, iar prima lună de vară a anului 2024 le-a întrăgit familia, după ce Vichi Răileanu a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Aceasta a împărtășit cu admiratorii ei de pe rețelele de socializare mai multe imagini cu burtica ei pe parcursul sarcinii, iar atunci când a venit momentul nașterii, Vichi Răileanu i-a anunțat pe fanii ei că a adus pe lume minunea ei de fetiță, prin intermediul unei fotografii emoționante. 

Citește și: Daniela Crudu a născut! Tânăra a devenit mămică de băiat, chiar de Paște! Primele imagini cu bebelușul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Alături de fotografia în care apăreau Vichi Răileanu, soțul acesteia și fetița acestora, actrița a adăugat descrierea în care dezvăluie care este numele ales pentru nou-născută. „Suntem cei mai fericiți din lume/Bine ai venit, Maria iubită și scumpă!”,  a scris Vichi Răileanu, pe Instagram. După acest anunț, oamenii din comentarii i-au lăsat actriței sute de mesaje prin care își împărtășeau gândurile bune.

Sarcina artistei a fost una problematică la început

Cele nouă luni de sarcină au trecut pentru Vichi Răileanu, iar acum aceasta, alături de soțul ei, Adrian Ștefănescu, se bucură să o aibă alături de ei pe fetița lor. Cu toate acestea, primele luni de sarcină nu au fost foarte ușoare pentru Vichi Răileanu, deoarece aceasta s-a confruntat cu sângerări, provocate de un hematom. Alături de această problemă, starea psihică a actriței nu a fost una foarte bună, astfel Vichi Răileanu s-a învinovățit pentru că starea ei psihică îi poate afecta copilul de pântece.

„N-a fost ușor de la început. Primele luni de sarcină m-au prins într-o stare psihică mai grea. Apoi am avut două sângerări puternice provocate de un hematom pe care doamna doctor mi l-a descoperit între peretele uterului si placentă. Asta ar fi putut provoca o desprindere de sarcină și în final, pierderea ei. M-am simțit foarte vinovată față de fetița mică pentru că m-am gândit că starea mea psihică a reușit să influențeze sarcina”, a povestit Vichi Răileanu, potrivit spynews.ro.