Vibraţiile săptămânii cu Ioan Burculeţ! Perioada 25 - 31 martie vine cu zile dificile pe toate planurile

,

Un inceput de saptamana 25 – 31 Martie a.c. in care va trebui sa ne focusam mult mai mult pe tot ceea ce implica zilele de Luni si Marti in raporturile si relatiile internationale la nivel de fiecare nativ in parte.

Vibraţiile săptămânii cu Ioan Burculeţ
Relatiile si raporturile cu structurile administrative si de stat. Studiile superioare si concursurile pe care le avem de sutinunt in aceast interval, cu mentiunea ca primele doua zile ale saptamanii pot fi mai dificile cand vine vorba de concentrare, focusare sau atingerea unui obiectiv inalt.
Prezenta Soarelui in constelatia Berbec ne va aduce avantaje fiecaruia dintre noi si o sa expun in cele ce urmeaza cum ne vor avantanja aceste ecuatii astrologice pe fiecare nativ in parte!
Miercuri avem la dispozitie o zi a realizarilor doar ca va trebui sa ne indreptam atentia in interior pentru a ne focusa mult mai bine potentialul catre ceea ce ne dorim sa realizam! O zi importanta, care prin vibratia ei ne va aduce succesul si cresterea iamginii in fata colegilor, superiorilor dar si in raporturile si relatiile socio-umane.
Joi si Vineri va trebui sa renuntam la incapatanare, conservatorism, iedeile fixiste pentru ca nu ne vor duce catre constructivitate si realizare.
Sambata si Duminica latura generozitatii va fi in crestere insa va trebui sa ne focusam chiar daca este week end pe tot ceea ce inseamna originalitate, noconformism si idei care prin nuanta lor ne vor aduce realizarea, dezvoltarea personala si reconfigurarea unui traseu existential de bun augur.
In planul evenimentelor sociale vom asista pe intreg parcursul saptamanii la vesti soc care prin nuanta lor risca sa ne destabilizeze latura emotionala si care pot avea legatura cu trecerea in nefiinta a unor personalitati in conformitate cu astrograma Romaniei.

Berbec:
Cu exceptia zilei de Luni in care puteti avea raporturile si relatiile cu superiorii afectate, intervalul 25 – 31 Martie nuanteaza o saptamana in care increderea si manifestarea prin fortele proprii, autostapanirea si faptul ca va reveniti din letargia care a fost prezenta in ultima luna, la o alta forma de materializare a ideilor, dorintelor si mergeti catre prosperitate datorita ideilor dumneavoastra!
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 

Citește și:

Horoscop Cassandra 25 - 31 martie 2019. Două zodii câștigă mulți bani

Surpriza lui Piedone - Primarul Sectorului 5 şi-a luat consilier un fost judecător CCR

4 Femei din Zodiac sunt protejatele Lunii Aprilie – Norocul le surâde și au parte de favoruri neașteptate

Horoscop zilnic 26 martie: Ploua cu BANI din cer pentru aceasta zodie

Horoscop 24 octombrie 2020: Zodia care pierde timpul cu discuții inutile


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies