Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 34, sezonul 1, luni, 8 februarie 2021 - VIDEO

,
Mehdi și Zeynep
Mehdi și Zeynep, eroii din Prizoniera destinului

Serialul "Prizoniera destinului" ajunge astăzi la ultimul episod al primului sezon.


In articol:

„Prizoniera destinului” ajunge astăzi, de la ora 20:00, la ultimul episod al primului sezon

Vom afla ce decizie majoră va lua eroina serialului, Zeynep.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Prizoniera destinului” pe Kanal D

Seriaul "Prizoniera destinului", pe care Kanal D l-a difuzat în exclusivitate în România, a avut-o în centru pe frumoasa Zeynep,

interpretată magistral de actrița turcă Demet Ozdemir.

Zeynep a avut șansa schimbării destinului atunci când o familie iubitoare a adoptat-o, însă problemele ei au apărut odată ce familia biologică s-a întors în viața ei. 

Mehdi este, astăzi, protagonistul unui nou atac în închisoare. Cel care îl atacă pe Mehdi este un cetățean aflat și el în detenție alături de Mehdi și care este angajat să realizeze atacul de către ucigașul tatălui lui Mehdi. Eroul reușește să își învingă adversarul, însă va avea de suferit, nereușind să se elibereze, în ciuda faptului că Zeynep își retrăsese plângerea contra lui.

Familia Karaca trece și ea prin momente grele, fiind aruncată în stradă de către proprietarul casei în care locuiește. Datoriile s-au acumulat, iar familia Karaca vrea să apeleze din nou la Zeynep.

Bariș își dorește ca relația lui cu Zeynep să evolueze, la fel cu dorește și mama adoptivă a eroinei, aceasta fiind convinsă că Bariș este bărbatul potrivit pentru fiica ei adoptivă.

Veți vedea ce decizie va lua Zeynep doar urmărind episodul din această seară al serialului „Prizoniera destinului”, ajuns la finalul primului sezon!

Urmărește serialul „Prizoniera destinului” atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Este suficient doar să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil. Serialul „Prizoniera destinului” a făcut parte din  programul TV  al postului Kanal D, fiind difuzat, până astăzi, de luni până miercuri, începând cu ora 20:00.

Cine sunt eroii din Prizoniera destinului

Zeynep este eroina din "Prizoniera destinului", rol interpretat magistral de către actrița Demet Ozdemir.

Demet Ozdemir a interpretat cu ani în urmă rolul Ayei în serialul "În dragoste și în război".

Mehdi și Zeynep
Zeynep și Mehdi, personajele principale din Prizoniera destinului

Rolul eroului din "Prizoniera destinului", Mehdi, este interpretat de Ibrahim Celikkol, care a fost, înainte de a deveni actor, model și jucător profesionist de baschet.

Destinul i s-a schimbat lui Celikkol, care a jucat baschet și pentru naționala de tineret  a Turciei, în momentul în care l-a întâlnit pe Sinav Osman, cunoscut regizor, scenarist și producător din Turcia, care l-a convins să joace într-un serial turcesc. La câțiva ani distanță, Celikkol devenea unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din Turcia.

Printre producțiile în care a jucat se numără: 2004: Camdan pabuçlar (Mert); 2009: Pars Narkoterör (Şamil Baturay); 2009: M.A.T. (Sinan

Atalay); 2010: Keskin Bıçak (Mithat); 2010–2011: Karadağlar (Gülali Karadağ); 2011–2012: Iffet (Cemil Özdemir); 2012: Fetih 1453 (Ulubatlı Hasan); 2013–2014: Merhamet (Fırat Kazan); 2014: Sadece Sen (Ali); 2014: Reaksiyon (Oğuz); 2016: Seddülbahir 32 Saat (Mehmet Çevus); 2016: Kördüğüm (Ali Nejat Karasu); 2017-2018: Siyah Beyaz Aşk (Ferhat Aslan); 2018–2019: Muhteşem İkili (Mert Barca); 2019–: Doğduğun Ev Kaderindir (Mehdi).

Citeste si: Indragitul serial Prizoniera destinului ajunge la finalul primului sezon! Cand va fi difuzat ultimul episod

 

Citește-ne pe
Citește și:

Indragitul serial Prizoniera destinului ajunge la finalul primului sezon! Cand va fi difuzat ultimul episod

Ministrul Ciucă, primele declaraţii despre retragerea sutelor de militari români din Afganistan: 'România va acţiona în acord cu deciziile aliate'

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Zeynep, decizie soc! Aflati ce se va intampla in aceasta seara, in ultimul episod din sezonul 1 al serialul “Prizoniera destinului”, de la ora 20:00, la Kanal D!

Mehdi ramane incarcerat! Aflati ce se va intampla in ultimul episod din Sezonul 1 al serialului Prizoniera destinului, luni, 8 februarie, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies